arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Asterweg 17-19, 1031 HL Amsterdam

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Asterweg 17-19
1031 HL Amsterdam
Oppervlakte
25 - 300 m²
VergaderruimtesParkeergelegenheid
CateringBeveiliging & alarm
Lounge / wachtruimteAir-conditioning
Faciliteiten voor gehandicaptenMagazijn / opslagruimtes
SchoonmaakBreedband internet
WIFIIT ondersteuning
Telefoonbeantwoording24 uur per dag toegang
Virtueel kantoorKitchenette / koffieruimte

Flexibele kantoorruimte op aantrekkelijke locatie

Asterweg Center, de professionele en flexibele locatie voor uw bedrijf. Werken in een inspirerende omgeving op een steenworp afstand van Amsterdam Centraal Station? Dat kan, naast kleinschalige ruimten onder gunstige voorwaarden bied Kaap Noord ook een breed scala aan diensten en faciliteiten die voor de moderne ondernemer onmisbaar zijn: onder andere goede vergaderfaciliteiten, persoonlijke telefoonbeantwoording service, dedicated glasvezelinternet en gratis parkeergelegenheid. Bekende (internationale) bedrijven zijn in de buurt gevestigd, zoals Shell, MTV Europe, Red Bull en HEMA. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden voor lunch en ontspanning in de buurt. EYE Film en Tolhuistuin beschikken over mooie terrassen, bij Modern, Loetje en Il Pecorino kan prima gegeten worden en supermarkten/winkels zijn vlakbij.

Het center is gelegen aan de vernieuwde Noordelijke IJ-Oevers. Goed bereikbaar met zowel de auto, het openbaar vervoer als met de fiets. Op eigen terrein kan gratis geparkeerd worden en via verschillende uitvalswegen is de ring A10 binnen 10 minuten bereikbaar. De centrale ligging ten opzichte van het Centraal Station van Amsterdam zorgt ervoor dat u binnen 10 minuten in het centrum van de stad bent, maar ook binnen een half uur op Schiphol.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers