arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam
Oppervlakte
10 - 1.000 m²
Private kantorenVergaderruimtes
ParkeergelegenheidLounge / wachtruimte
Air-conditioningMagazijn / opslagruimtes
SchoonmaakBreedband internet
WIFITelefoonsysteem
IT ondersteuningTelefoonbeantwoording
Receptiediensten24 uur per dag toegang
Virtueel kantoorKitchenette / koffieruimte

Volledig verzorgde kantoorruimte Amsterdam Centrum

UP office building, gelegen aan de IJ-oever met een magisch uitzicht over de stad en het IJ, is de locatie voor u als u op zoek bent naar een plek om te werken in een inspirerende omgeving in het centrum van onze hoofdstad! Een kantoorgebouw van de hoogste kwaliteit, met een prachtige lobby met receptie, diverse flexwerkplekken en mogelijkheden om bezoekers informeel te ontvangen. UP herbergt ook een uitgebreid restaurant UPtown met een geweldig uitzicht en natuurlijk de StartUP Coffeebar. Daarnaast heeft UP office building een hagelnieuw vergadercentrum. op de begane grond en conference ruimte op de 18e met dezelfde inspirerende vergezichten. Een zeer ruime parkeergarage welke binnendoor toegang biedt tot het gebouw is het laatste absolute pluspunt van dit waanzinnige gebouw.

UP office building is gelegen in het centrum nabij Amsterdam Centraal temidden van talloze culturele activiteiten, cafe's en restaurants. Het Muziekgebouw aan het IJ en het Bimhuis liggen om de hoek, het brede scala aan cafe's en restaurants bestaat uit o.a. Starbucks, Jamie Oliver's Fifteen, twee Michelin- sterren restaurant &Samhoud Places en het gezellige terras van Hanneke's Boom. Kortom, de ideale locatie voor professionals die graag werken in de dynamiek van de hoofdstedelijke omgeving in een gebouw dat ontwikkeld is voor bedrijven die geloven dat een kantoor veel meer is dan alleen een plek om te werken. De locatie is perfect bereikbaar via het openbaar vervoer, op nog geen 5 minuten lopen van Amsterdam Centraal.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers