arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Wanraay 4, 6673 DN Andelst

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Wanraay 4
6673 DN Andelst
Oppervlakte
24 - 58 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cleaning ServicesHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
ParkingPrivate company sign
Staffed receptionStorage
Telephones systemWIFI

Andelst, Wanraay

Dit is hét business center van de Betuwe. Dit center verhuurt representatieve kantoor- en bedrijfsruimten van verschillende groottes waar men direct aan de slag kan. Internet en telefonie liggen klaar, uw telefoon wordt beantwoord door onze professionele receptionistes. De units kunnen desgewenst gemeubileerd worden. Het business center biedt een groot voorzieningenpakket dat het werken een stuk makkelijker maakt: 24 uur per dag, zeven dagen per week. De kantoorunits (vanaf 1 werkplek tot een kantoor voor 10 personen) zijn verdeeld over drie verdiepingen, terwijl de 14 bedrijfsunits op de begane grond liggen en variëren in grootte van 100 tot 200 m2. De bedrijfsruimten hebben een vrije hoogte van 6,0 meter en een vloerbelasting van 1.500 kg per m2 (en zijn dus geschikt voor de zwaarste vrachtwagens). Daarnaast heeft iedere bedrijfsunit een afgewerkte monolithische vloer, een overheaddeur met aparte toegangsdeur voor personen en de mogelijkheid om een eigen kantoor in te richten. De kantoor- en bedrijfsunits zijn duidelijk gescheiden door een gang, om geluidsoverlast te voorkomen. Alle ruimten zijn intern bereikbaar. De kantoren worden ontsloten via de centrale ingang en de bedrijfsunits hebben een eigen buitendeur.

Het business center ligt op een industrieterrein dat ligt op de kruising van de A50 (Apeldoorn - Den Bosch) en de A 15 (Tiel - Rotterdam.). Vanaf het NS station Andelst is het vijf minuten lopen. Rond het gebouw bevinden zich 63 parkeerplaatsen. Direct voor de centrale ingang zijn enkele parkeerplaatsen gereserveerd voor bezoekers.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie