arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Prins Willem-Alexanderlaan 705, 7311 ST Apeldoorn

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311 ST Apeldoorn
Oppervlakte
9 - 80 m²
24 Hour AccessAlarm System
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
Meeting RoomsOpen-plan offices
ParkingPrivate company sign
Staffed receptionTelephones system
WIFI

Apeldoorn, Prins Willem-Alexanderlaan

Dit business center verhuurt representatieve, flexibele kantoorruimten die variëren van 20 tot 80 m2 waar de huurder direct aan de slag kan. Flexibele contracten met korte opzegtermijn. Ook deelkantoren en flexplekken. De huurder en gasten worden ontvangen door de professionele receptie; het center geeft de huurder de mogelijkheid tot professioneel zaken doen in een levendige omgeving. De huurder hoeft zich geen zorgen te maken over praktische zaken als de technische infrastructuur, telefoon- en postbeheer en schoonmaak. Daarnaast biedt het business center allerlei faciliteiten en ondersteunende diensten die het werken een stuk makkelijker maken, zoals vergaderzalen, telefoonservice, catering, etc. Dit is een kleinschalig business center, zeer flexibel in te delen, met een moderne uitstraling. Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren.

Het business center staat aan de rand van het stadscentrum van Apeldoorn tegenover Centraal Beheer en naast Univé. Op slechts 5 minuten lopen vind je talloze leuke winkels en restaurants in het bruisende stadscentrum van Apeldoorn. De snelwegen A1 en A50 zijn eenvoudig te bereiken, de bus stopt in de straat. Je loopt in 10 minuten naar het centraal station. Een rustige locatie aan de rand van het centrum, perfect voor ondernemend Apeldoorn.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers