arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Bruningweg 23, 6827 BM Arnhem

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Bruningweg 23
6827 BM Arnhem
Oppervlakte
16 - 100 m²
24 Hour AccessAlarm System
Business LoungeCafeteria / Catering
Cleaning ServicesFacilities for the Disabled
High Speed InternetMeeting Rooms
Open-plan officesParking
Private company signPrivate kantoren
Staffed receptionStorage
Telephones systemVideo conferencing
WIFI

Arnhem, Bruningweg

Dit unieke Business Center is gelegen op het bedrijventerrein 't Broek in Arnhem. Kantoorunits zijn beschikbaar vanaf ca. 16 m2 tot ca. 100 m2 in allerlei varianten en indien gewenst, volledig gemeubileerd met een minimale contractperiode van 3 maanden. Ook is het mogelijk een gehele kantoorverdieping volledig gefaciliteerd en op flexibele basis te huren. Dit is met name interessant voor ondernemingen vanaf ca. 20 medewerkers die zonder investeringen direct operationeel willen zijn. Het gebouw is voorzien van een glasvezelverbinding wat garant staat voor zeer snel internet. Telecommunicatie wordt door het business center verzorgd op VOIP basis. Daarnaast beschikt dit Business Center over verschillende vergaderruimten, inclusief apparatuur, tot 50 personen voor al uw vergaderingen. Koffie, thee, frisdranken, volledige lunches of een snel broodje kan door ons verzorgd worden.

Het Business Center is gelegen op het bedrijventerrein 't Broek in Arnhem. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar, door de goede aansluiting op het Velperbroekcircuit, A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen) en de A50 (Den Bosch-Arnhem-Apeldoorn) alsmede diverse bus- en treinverbindingen. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers