arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Fellenoord 130, 5611 ZB Eindhoven

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Fellenoord 130
5611 ZB Eindhoven
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Cafeteria / CateringCleaning Services
High Speed InternetMeeting Rooms
ParkingStorage
Telephones systemVideo conferencing
WIFI

Eindhoven Centraal Station

Dit business center ligt in een prestigieus gebouw met glazen wanden voor een prachtig uitzicht over de stad en het landschap rond het gebouw. Op deze locatie bevinden zich zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten en zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. De locatie bevindt zich op loopafstand van het centraal station in Eindhoven, in het hartje van de binnenstad met gezellig terrassen en hotels. Daarnaast is Eindhoven Airport binnen 10 minuten met de auto te bereiken. Een fantastische locatie om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren.

Het business center bevindt zich in het commerciële hart van de stad en dichtbij het stadscentrum, winkels en restaurants. Er zijn ook uitstekende transportverbindingen.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers