arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Evert van de Beekstraat 104, 1118 CN Schiphol

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Evert van de Beekstraat 104
1118 CN Schiphol
Oppervlakte
6 - 500 m²
Private kantorenVergaderruimtes
KantineParkeergelegenheid
CateringEigen signalisatie
Beveiliging & alarmLounge / wachtruimte
Air-conditioningFitnessruimte
Faciliteiten voor gehandicaptenMagazijn / opslagruimtes
SchoonmaakBreedband internet
WIFITelefoonsysteem
IT ondersteuningTelefoonbeantwoording
Receptiediensten24 uur per dag toegang
Virtueel kantoorKitchenette / koffieruimte
VideoconferencingCo-working

Ruime en comfortabele kantoorruimtes naast Schiphol

Ons business center Schiphol is zo ingericht dat u er nóg productiever kunt werken: het is gevestigd in een ruim, modern gebouw dat midden in een prachtig aangelegde tuin ligt. Zodra u het spectaculaire atrium binnenstapt, merkt u hoe vertrouwd deze plek voelt. Het atrium is ruim en licht, maar biedt ook talloze voorzieningen. Naast ons business center vindt u in alles wat u nodig heeft, van restaurants en cafés tot winkels en een kinderdagverblijf. Deze unieke locatie bij het vliegveld ligt bovendien vlak bij winkelcentrum Schiphol Plaza, een treinstation waar hogesnelheidstreinen stoppen en het vliegveld zelf – alles slechts op 8 minuten lopen. U geniet dus van de rust van een locatie buiten de stad, maar met uitstekende verbindingen met steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en, vanaf het vliegveld.

Ons business center ligt op een zeer zichtbare locatie en is eenvoudig te bereiken per auto via de nabijgelegen A4 (met een eigen afrit, The Base), A5 en A9 vanuit Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Op 8 minuten lopen van de luchthaven, met directe verbindingen naar 317 internationale bestemmingen Met de trein: Optimale verbindingen via station Schiphol dat op loopafstand van The Base ligt. Hier stoppen ook internationale hogesnelheidstreinen (HSL) zoals de Thalys. Met de bus: Bussen, waaronder de Zuidtangent, rijden direct naar Schiphol Airport via een vrije, en dus snelle, busbaan.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers