arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Schipholweg 103, 2316 XC Leiden

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Schipholweg 103
2316 XC Leiden
Oppervlakte
14 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemAuditorium
Business LoungeCafeteria / Catering
Cleaning ServicesCopy Service
Fax ServiceHigh Speed Internet
Kitchenette/Café areaMeeting Rooms
ParkingPhone Answering Service
Private kantorenStaffed reception
Telephones systemWIFI

Een statig en eigentijds business center in Leiden

Dit business center heeft over meerdere verdiepingen een scala aan representatieve kantoorruimten en vergaderzalen. Het grote dakterras kijkt uit over de prachtige historische binnenstad van Leiden.

In 2017 is het business center grondig verbouwd. Op de begane grond vindt u nu de stijlvol ingerichte centrale receptie, kantoorunits, vergaderzalen en trainingsruimten. Ook beschikt het center over een fraai restaurant met buitenterras. De achtergevel bestaat uit beplanting. Deze groene wand zorgt voor een bijzondere en natuurlijke afwisseling van de kantoorgevels in het business district van Leiden. Ook op de eerste, tweede en derde verdieping vindt u meer mooie, nieuwe kantoorunits en vergaderzalen. 

Vergaderzalen kunnen per uur, dagdeel en dag worden gehuurd, desgewenst volledig verzorgd met koffie, thee en lunch. Een professionele en inspirerende locatie om uw zakenrelaties te ontvangen. 

Het business center ligt op loopafstand van het stadscentrum en is goed bereikbaar met auto en OV. Leiden Centraal Station bevindt zich op een paar honderd meter afstand. Tevens beschikt het pand over een ondergrondse parkeergarage een parkeerdek nabij de ingang van het center
 
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers