arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Lange Kleiweg 52, 2288 GK Rijswijk

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Lange Kleiweg 52
2288 GK Rijswijk
Oppervlakte
10 - 50 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCopy Service
Kitchenette/Café areaMeeting Rooms
Private kantorenStaffed reception
Telephones systemWIFI

Prettige plek om te werken

Kantoorruimten
De kantoorruimten zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entrée. Je krijgt een sleutel van de voordeur van het pand en een sleutel van jouw eigen kantoorruimte.

Prettige plek om te werken
Er is een lift aanwezig. De ramen van jouw kantoorruimte kunnen open. Alle kantoren hebben direct daglicht. Er is een intercom aanwezig om de deur beneden te openen voor uw gasten. Wij plaatsen het logo van jouw bedrijf op jouw kantoordeur! Wij hebben graag dat jij jet huis voelt in je eigen kantoor

Voorzieningen
Je deelt een pantry voorzien van vaatwasser, koelkast, koffieapparaat en waterkoker. Uiteraard kan je ook deze faciliteiten zelf aanschaffen voor op jouw eigen kantoor. Daarnaast is er vergaderruimte aanwezig waar je gezamenlijk gebruik van mag maken. Het kantoor is toegankelijk van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 19:00 uur.

Het kantoor wordt 1x per week schoongemaakt indien jij aanwezig bent en daarnaast is er dagelijks een algemene schoonmaak voor de gemeenschappelijke ruimtes (toiletten, pantry, vergaderruimte).
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers