arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Rietschotten 1, 4751 XN Roosendaal

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Rietschotten 1
4751 XN Roosendaal
Oppervlakte
12 - 100 m²
VergaderruimtesParkeergelegenheid
CateringEigen signalisatie
Beveiliging & alarmLounge / wachtruimte
Air-conditioningSchoonmaak
Breedband internetWIFI
TelefoonsysteemTelefoonbeantwoording
Receptiediensten24 uur per dag toegang
Virtueel kantoorKitchenette / koffieruimte

Modern business centrum met vintage twist

Het business center staat voor Fun, Flexible én Fair Business.

Dit makkelijk bereikbare Business & Event Center heeft een uitstekende positionering met zijn ligging te Roosendaal net tussen Antwerpen en Rotterdam.

Verrassend, slim, grensverleggend en grensoverschrijdend met zijn ‘Cross Border Office Service. Met een vintage touch én een bourgondische twist, is Business Center het beste van twee landen, België en Nederland !

Bij ons Business Center gaat het veel verder dan alleen een kantoorruimte. Zo bieden wij niet alleen flexibele kantooroplossingen, vergaderzalen en ondersteunende office diensten, maar zetten we in op een ‘bruisende business community en werknemers tevredenheid !
Het ballenbad voor grote mensen en een indoor golfbaan met ‘putting hole’ zijn slechts enkele aspecten die dit Business Center experience kracht bij zetten.

Dit Business Center biedt plaats aan 200 werkplekken en wordt uitgerust met een divers aanbod aan kantoorruimtes, een bedrijfsrestaurant, een meeting & event center met goed uitgeruste vergaderzalen, event ruimtes en een club lounge met stille werkplaatsen om geconcentreerd te kunnen werken.

Dit Business & Event Center is zeer makkelijk bereikbaar omdat het direct naast de A17 ligt. Daarbij heeft het een uitstekende positionering met zijn ligging te Roosendaal net tussen Antwerpen en Rotterdam. Deze locatie is echt een meerwaarde voor uw bedrijf, personeel, leveranciers en uw klanten. Verder beschikken wij over een grootte parkeerplaats waar al onze klanten, leveranciers en bezoekers gebruik van kunnen maken.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie