arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Koningin Juliana Plein 10, 2595 AA The Hague

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Koningin Juliana Plein 10
2595 AA The Hague
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
Open-plan officesParking
Private kantorenStaffed reception
StorageTelephones system
Video conferencingWIFI

Den Haag Centraal Station

Dit business center bevindt zich op de 11e verdieping van het Stichthage gebouw. Een modernistisch pand van glas en steen, met uitzicht over het kosmopolische Den Haag. Het is gelegen naast het grootste treinstation van Nederland, de primaire route naar de stad voor nationale en internationale bezoekers. Bovendien vindt u het gezellige centrum van Den Haag op loopafstand. Het business center is volledig op Het Nieuwe Werken ingericht en biedt zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Wilt u de kantoorruimte voor andere doeleinden inrichten? Vraag ons naar de mogelijkheden. Het is een ideale locatie om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren. Als u met de auto reist is parkeren tegen betaling mogelijk bij Q-Park, New Babylon.

Het bruisende centrum van Den Haag biedt talloze gezellige horecagelegenheden en in de nabijheid van ‘Den Haag Central Station’ bevinden zich ministeries, het stadhuis van Den Haag en de hoofdkantoren van een groot aantal multinationals.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers