arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Parkstraat 83, 2514 JG The Hague

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Parkstraat 83
2514 JG The Hague
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
Meeting RoomsParking
StorageTelephones system
Video conferencingWIFI

Den Haag, Parkstraat

Dit business center ligt in het Haagsche Hof, een bekend groot modern gebouw waarin de stijl van de 19e eeuw gecombineerd wordt met faciliteiten van de 21ste eeuw. Deze locatie ligt in het centrum van de belangrijkste overheids- en administratiewijk, in de buurt van een keur aan Nederlandse en Europese instellingen, buitenlandse ambassades en hoofdkantoren van internationale bedrijven. Geboden worden zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. Kortom; een ideale omgeving om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren. De locatie is per openbaar vervoer goed te bereiken en als u reist met de auto kunt u terecht in de parkeergarage onder het gebouw, tegen betaling.

Het Kon. Paleis bevindt zich op loopafstand tevens zijn diverse winkels en restaurants in de nabije omgeving. Het Centraal Station en verschillende bus- en tramlijnen bevinden zich op loopafstand en de Utrechtsebaan (A12) bevindt zich op enkele minuten rijden.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers