arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Waldorpstraat 17, 2521 CA The Hague

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Waldorpstraat 17
2521 CA The Hague
Oppervlakte
15 - 150 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemCafeteria / Catering
Meeting RoomsParking
Private company signStorage
WIFI

Den Haag, Waldorpstraat

De afgesloten kantoorunits zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Je kan de kantoorruimte binnen een week betrekken en je overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit. In Den Haag verhuren wij geen gedeelde werkplekken.

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de achtste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.
Wanneer er ruimtes met meer werkplekken worden afgenomen wordt de prijs per werkplek uiteraard gunstiger. Wij werken daarom met staffelprijzen. De staffel bij 1-2 werkplekken geldt dus zowel voor afsluitbare kantoorruimtes met één als twee werkplekken.

1-2 werkplekken €290,- per werkplek
3-4 werkplekken €261,- per werkplek
5-7 werkplekken €246,- per werkplek
> 8 werkplekken €237,- per werkplek


Het business center biedt je de mogelijkheid om je eigen kantoor te creëren in het bruisende, multifunctionele gebouw The Globe pal naast het station Den Haag Holland Spoor. Door de ideale locatie naast het Holland Spoor kan je binnen 5 minuten op kantoor zijn en kunnen jouw klanten ook gemakkelijk je nieuw kantoor vinden.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers