arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht
Oppervlakte
24 - 330 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
ParkingStaffed reception
StorageTelephones system
WIFI

Utrecht, Tradepoint

Als gevestigd bedrijf in Trade Point kunt u gebruik maken van onze centrale receptie. Hier worden uw bezoekers gastvrij ontvangen en bij u aangemeld. Tevens verzorgt de receptioniste de inkomende en uitgaande post, waaronder het frankeren en verzenden van reguliere post, aangetekende stukken en pakketten. En indien u ons machtigt, kunnen we tevens pakketten voor u in ontvangst nemen. Uw telefoonlijn, welke wij voor u verzorgen, kunt u doorschakelen naar de receptie, onze zogeheten telefoonantwoordservice. Daar worden de gesprekken opgenomen met uw bedrijfsnaam, berichten genoteerd en per email aan u verzonden. Het versturen van een fax kunt u ook met een gerust hart aan onze receptioniste overlaten. Trade Point heeft een aantal ruimten ingericht als vergaderruimte. De afmetingen variëren, zodat u zowel met een kleine als een grotere groep mensen in een geschikte omgeving kunt vergaderen. De vergaderfaciliteiten worden uitgebreid met de mogelijkheid tot het gebruik van een beamer, flip-over en catering. Ook wanneer u alleen van onze catering gebruik wil maken, zijn er diverse opties. Een bedrijfsrestaurant is aanwezig.

Het Business Center is door haar ligging aan de A2 uitstekend bereikbaar. De verlegging van afslag 7 heeft ervoor gezorgd dat het pand pal onderaan de afslag ligt, waardoor de bereikbaarheid optimaal is. Parkeerruimte is ruim voldoende aanwezig. Komt u met het openbaar vervoer, dan is ons pand door middel van buslijnen 37 en 38 vanaf NS-station Utrecht Centraal en NS-station Maarssen eveneens prima bereikbaar.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers