arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Jaarbeursplein 15, 3521 AL Utrecht

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Jaarbeursplein 15
3521 AL Utrecht
Oppervlakte
10 - 400 m²

Coming soon: Kantoorruimte nabij Utrecht Centraal

Het World Trade Center Utrecht, met haar indrukwekkende 70 meter hoge façade, is een iconisch landmark die vanaf het Jaarbeursplein direct in het oog springt. Dit business center biedt u niet alleen een prachtige, moderne kantoren, maar beschikt ook over vergaderruimtes, een congres center, een grand café en verschillende winkels. WTC Utrecht is zonder twijfel het meest complete kantoorpand in het hart van de stad.

Een absolute toplocatie in Utrecht

Naast het kenmerkende ontwerp, is ook de ligging dat het kantorencomplex spectaculair: uitkijkend over het vernieuwde Jaarbeursplein, recht tegenover het Jaarbeurscomplex en naast de ingang van het Centraal Station. WTC Utrecht ligt aan het stationsplein, direct naast Utrecht Centraal. De historische binnenstad ligt op loopafstand en het pand heeft ruim voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.

Uitgebreid servicepakket

Wanneer u een kantoor huurt bij WTC Utrecht staat uw eigen service team te allen tijden voor u klaar. Dit team zorgt voor optimale ondersteuning, zodat u zich alleen hoeft te richten op wat voor u belangrijk is: uw core business. Heeft u een belangrijke vergadering? Het service team regelt graag uw ontbijt, lunch en diner.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers