arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Orteliuslaan 850, 3528 BB Utrecht

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht
Oppervlakte
10 - 40 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
ParkingPrivate company sign
ShowersStaffed reception
StorageTelephones system
WIFI

Utrecht, Orteliuslaan

Het business center is een compleet nieuw business center dat gevestigd is in het nieuwe Papendorp business park. Het gebouw is voorzien van veel glas, wat resulteert in comfortabele en zeer lichte kantoren. Elke werkplek heeft een eigen klimaatcontrole, en ICT faciliteiten zoals draadloos internet. Het gebouw is voorzien van een modern beveiligingssysteem en een VRF klimaatsysteem, een duurzaam en milieuvriendelijk systeem dat ruimtes zowel kan koelen als verwarmen. Niet alleen de mate van koelen en verwarmen kan worden ingesteld, maar ook kan het systeem onttrokken warmte gebruiken om andere ruimtes te verwarmen.

Utrecht is de meest centrale grote stad van Nederland, en kan vanuit alle grote steden in de randstad (Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) in minder dan een uur worden bereikt. De gebouwen in het park liggen op grote afstand van elkaar, en zijn gescheiden door groenpartijen en water. Het mooie oude centrum van Utrecht is slechts 10 minuten verwijderd, en biedt talloze culturele activiteiten, charmante hotels en talloze eet- en drinkgelegenheden. Het gebouw ligt direct aan de A2, maar is ook per openbaar vervoer prima te bereiken. Luchthaven Schiphol Airport ligt op slechts 35 kilometer afstand.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers