arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Savannahweg 17, 3542 AW Utrecht

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
Oppervlakte
25 - 215 m²
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
ParkingPrivate company sign
Staffed receptionTelephones system
WIFI

Utrecht, Savannahweg

De SavannahTower - Savannahweg 17 te Utrecht De sfeer van het gebouw straalt professionaliteit uit. Naast cursus en eventorganisaties, scheepvaart en advocatuur, zijn ook ict-, reclame- en marketing bureaus en andere zakelijke dienstverleners hier gevestigd. Het klimaat wordt bepaald door de zakelijke en sfeervolle inrichting. De afwerkingen in het interieur op de begane grond en de kantoren op de verdiepingen zijn van hoge kwaliteit. Praktische services die iedere huurder niet tot de core-business rekent worden dan ook op professionele en hoogwaardige wijze uitgevoerd. De kantoorlobby is gesitueerd ter plaatse van de entree van het gebouw. Deze lobby fungeert tevens als ontvangst en wachtruimte voor medewerkers, cursisten en bezoekers. Op de begane grond zijn 3 vergader-/cursus zalen beschikbaar met een capaciteit van 2-26 personen op de 5e etage is ook een spreekkamer van 2-4 personen aanwezig. Tevens zijn er verschillende werkplekken beschikbaar. Deze kunnen zowel per uur als per dagdeel worden gehuurd.

Het prominente kantoorgebouw ‘Savannah Tower’ ligt in het hart van Nederland op een zichtbare en voor iedereen gemakkelijk te bereiken locatie langs de A2 ter hoogte van de afslag Noord-ring Utrecht. Bedrijventerrein ‘Lage Weide’, waar onder meer toonaangevende organisaties zoals Kühne Nagel, HEMA, Danone en Douwe Egberts, gevestigd zijn, is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. Verschillende buslijnen stoppen op 5 minuten lopen van de Savannahweg en gaan naar NS station Utrecht CS en Maarssen. Het centrum van Utrecht is op 20 minuten afstand, Amsterdam op 30 minuten en luchthaven Schiphol 40 minuten.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers