arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Strawinskylaan 3051, 1077 ZX Amsterdam

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Strawinskylaan 3051
1077 ZX Amsterdam
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cleaning ServicesFacilities for the Disabled
High Speed InternetMeeting Rooms
Open-plan officesParking
Private kantorenStaffed reception
Telephones systemVideo conferencing
WIFI

Amsterdam Atrium

Dit center ligt in een modern gebouw met glazen muur midden in hét zakendistrict van Amsterdam, naast het World Trade Centre (WTC). Het is een van de meest gewilde bedrijfsadressen in de hoofdstad waardoor een brede mix van dienstverlenende organisaties in de buurt te vinden zijn, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, IT- en technologiegiganten en een groeiend aantal media- en creatieve bureaus. In het center treft u zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten en het is bovendien mogelijk om uw ruimte op aanvraag voor verschillende doeleinden in te richten. U kunt gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Is het tijd voor de lunch? In het gebouw bevindt zich een uitstekend restaurant en een koffiebar. Het center ligt in de buurt van twee universiteiten en het academisch ziekenhuis en de winkels rondom het treinstation bevinden zich op loopafstand. Er zijn snelle tramverbindingen naar andere belangrijke zakenwijken en de luchthaven Amsterdam Schiphol ligt op een kwartier rijden.

Het centrum is gelegen pal naast het World Trade Center, met uitstekende verbindingen per weg, trein en tram. Luchthaven Schiphol is binnen ongeveer 15 minuten per auto te bereiken. Lokale winkels en horeca zijn allen binnen 5 minuten loopafstand. Het gebied kent ook een uitgebreid aanbod aan hotels.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers