arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
High Speed InternetIT Support
Meeting RoomsOpen-plan offices
ParkingPrivate kantoren
Staffed receptionTelephones system
Video conferencingWIFI

Amsterdam WTC

Deze prachtige locatie ligt op de vierde, vijfde en achtste verdieping van het World Trade Centre (WTC) in Amsterdam in een gebouw met een ongeëvenaarde zakelijke uitstraling. Het heeft een ronde gevel van glas en staal en een groot portiek. Geboden worden zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. De omgeving staat bekend als de Financiële Mijl van de stad en is ook de focus geworden van de juridische gemeenschap; diverse grote Nederlandse advocatenkantoren hebben hier hun hoofdkantoor. Een groeiend aantal consultancybureau's voor bedrijven is hier ook te vinden. World Trade Center Amsterdam ligt direct aan het Station Zuid en beschikt over uitstekende aanvullende voorzieningen, waaronder conferentiediensten en een aantal goede winkels in het hogere segment. Metro's, trams, bussen en treinen stoppen voor de deur van het gebouw, verbinden passagiers naar nationale en internationale bestemmingen en natuurlijk Schiphol. Het is gelegen aan de A10 en daardoor ook gemakkelijk met de auto te bereiken. Parkeren kunt u in de parkeergarage van de locatie, tegen betaling.

Gesitueerd in het bekroonde World Trade Center van Amsterdam zijn 120.000 vierkante meter aan kantoorruimte, winkelfaciliteiten en conferentieservices. Het WTC ligt pal aan de A10 snelweg en er het treinstation biedt een direct link naar Schiphol. Schiphol is ook slechts een kwartier rijden en er zijn verder uitstekende bus-, spoor- en tramverbindingen binnen handbereik.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers