arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Hoogoorddreef 9, 1101 BA Amsterdam

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Hoogoorddreef 9
1101 BA Amsterdam
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cleaning ServicesHigh Speed Internet
Meeting RoomsOpen-plan offices
ParkingPrivate kantoren
Staffed receptionTelephones system
Video conferencingWIFI

Amsterdam Arena

Deze locatie ligt in het representatieve witte Afrikagebouw van het Atlas-complex, in het hart van de commerciële wijk Amsterdam-Zuidoost. Hier bevinden zich compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. Het gebouw biedt uitzicht over de Arena, het stadion van AFC Ajax, dat gebruikt wordt voor voetbalwedstrijden en een aantal belangrijke sport- en culturele evenementen. In de buurt vindt u tevens het Bijlmerpark, een theater, een kinderdagverblijf en diverse restaurants. In het complex is een aantal grote landelijke en internationale dienstverleners gevestigd, aangetrokken door de uitstekende lokale IT-infrastructuur en door de goede landelijke bereikbaarheid via de snelwegen en het OV.

Het centrum heeft uitzicht op de Amsterdam ArenA en ligt op 5 minuten van de ringweg die u verbindt met de A1, A2, en de A9. Tevens is het centrum ook per openbaar vervoer goed bereikbaar, per trein, metro of bus.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers