arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Hullenbergweg 278-308, 1101 BV Amsterdam Zuidoost

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Hullenbergweg 278-308
1101 BV Amsterdam Zuidoost
Oppervlakte
10 - 1.000 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Business LoungeCleaning Services
High Speed InternetIT Support
Meeting RoomsParking
Private kantorenStaffed reception
StorageTelephones system
WIFI
Gebied
1101 BV Amsterdam Zuidoost

Kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Zuidoost heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als het derde zakencentrum van Nederland waar zich (hoofd)kantoren van tal van grote multinationals hebben gevestigd. In dit zakelijke district vindt u dit jonge kantoorgebouw met een moderne uitstraling. Het gebouw heeft een L-achtige vorm en is verdeeld in twee vleugels met uiteraard een centrale receptie waar onze beroemde rode jurkjes voor u klaar staan. Het pand heeft een karakteristieke bouwstijl welke kenmerkend is voor Amsterdamse gebouwen uit dit decennium.

Naast winkelcentrum ’de Amsterdamse Poort’, ligt op steenworp afstand de Amsterdam ArenA, thuisbasis van Ajax met daaromheen de ArenA Boulevard. Hier vindt u diverse uitgaansgelegenheden van cafés en restaurants, een bioscoop, dé Heineken Music Hall en Ziggo Dome. Vrijwel direct naast de afslag van de autosnelweg A9 gelegen kent dit kantoorgebouw een uitstekende bereikbaarheid. Ook via openbaar vervoer is het pand goed te bereiken met station Bijlmer Arena op enkele minuten loopafstand en metro station Bullewijk om de hoek. De locatie kent voldoende parkeergelegenheid op de eigen afgesloten parkeerplaats.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers