arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Coworking te huur op Weena 290, 3012 NJ Rotterdam

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Contactpersoon
Regus Service Center
phone Toon telefoonnummer
email
Aanbieder
Regus EMEA Netherlands
Weena 290
3012 NJ Rotterdam
Oppervlakte
10 - 70 m²
Private kantorenVergaderruimtes
KantineParkeergelegenheid
Beveiliging & alarmAir-conditioning
Magazijn / opslagruimtesSchoonmaak
Breedband internetWIFI
Telefoonsysteem24 uur per dag toegang
Virtueel kantoorKitchenette / koffieruimte
VideoconferencingCo-working
Gebied
3012 NJ Rotterdam

Full-service co-workingruimtes in het centrum van Rotterdam

Dit business center is gelegen in het City Centre gebouw in Rotterdam. Dit ronde, zilverkleurige gebouw biedt een opvallend adres in een stad met een reputatie voor nieuwe architectuur. Het is gelegen aan het Weena, het hart van het Rotterdamse zakendistrict. Op deze locatie bevinden zich zeer representatieve, speciaal ingerichte co-workingruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Een ideale omgeving om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren.

Het City Centre gebouw ligt op slechts twee minuten lopen van de openbaar vervoersverbindingen met andere Nederlandse steden en de rest van Europa. Er zijn lokaal veel bouwbedrijven te vinden en andere grote bedrijven zijn multinationals op het gebied van consumentenproducten en zware machinerie. Het internationale vliegveld van Rotterdam bevindt zich op twintig minuten afstand van het gebouw. Rotterdam heeft een eeuwenoude ambitie om een van de meest schone steden ter wereld te worden, en dit zorgt voor de opkomst van bedrijven die zich specialiseren in duurzame technologieën.

Gelegen in het hart van Rotterdam, ‘s werelds belangrijkste haven. Het center ligt op 2 minuten loopafstand van zowel trein-, bus- en metrostations. Vliegveld Zestienhoven is binnen 20 minuten te bereiken.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare coworking spaces