arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Coworking te huur op Maliebaan 45, 3581 CD Oost

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Contactpersoon
Sanne van Huissteden
phone Toon telefoonnummer
email
Aanbieder
Maliebaan45
Maliebaan 45
3581 CD Oost
Oppervlakte
400 m²
Air-ConditioningAlarm System
AuditoriumBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Copy ServiceHigh Speed Internet
Kitchenette/Café areaMeeting Rooms
Open-plan officesVideo conferencing
WIFI

Maliebaan45

Maliebaan45 is een co-working locatie gevestigd in een prachtig herenhuis met als slogan ‘ruimte voor werken, ontmoeten, leren en ondernemen’ Wij bieden ruimtes waar je kan vergaderen, coachen, flexwerken en trainen samen komen in één pand. Een variëteit aan trainings- en vergaderruimte met allerlei mogelijkheden. Je kunt eenmalig van onze ruimtes gebruik maken of voor een langere tijd, het gebruiken als jouw kantoorpand. Stel het gebruikerspakket samen dat precies past bij jouw behoefte.

Een van de belangrijkste waarden voor ons bedrijf is aandacht, zowel in het persoonlijk contact als voor de ruimtes en de bijeenkomst.

Behalve flexplekken, coachkamer en vergaderruimte, is Maliebaan45 ook geschikt voor allerlei activiteiten, eenmalig of regelmatig. Daarbij kun je denken aan een inspiratiesessie, expositie, Socratisch Café, diner pensant, lezing, leesclub of ‘open koffie’ rond een thema.
Wij kunnen je helpen bij de organisatie van jouw activiteit. Van de promotie van jouw event op onze website en social media tot aan de gehele organisatie die nodig om van de bijeenkomst een succes te maken.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie