arrow_upward

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Utrecht. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Waarom een kantoorruimte huren in Utrecht?

De eerste reden om een kantoor in Utrecht te huren is de locatie: Utrecht is de meest centraal gelegen stad van Nederland en is vanuit het hele land goed bereikbaar. Ten tweede is Utrecht met bijna 345.000 inwoners een van de grootste steden van het land en dat betekent een grote afzetmarkt voor zowel B2C als B2B bedrijven. Ten slotte is Utrecht een bijzonder aantrekkelijk stad om te wonen en te werken dankzij de fraaie binnenstad, de vele horecagelegenheden en uitgebreid aanbod aan winkels.

Bedrijvigheid in Utrecht

Een aantal grote bedrijven hebben hun hoofdkantoor in Utrecht, waaronder Rabobank, NS en ProRail. Daarnaast hebben ook een groot aantal grote en kleinere bedrijven een kantoor in Utrecht. Het centrum van Utrecht is een populaire locatie voor het huren van kantoorruimte, deels door de korte afstand tot het Centraal Station, het grote winkelcentrum Hoog Catharijne en de vele horecagelegenheden in de binnenstad.

Wat zijn de opties voor een kantoorruimte in Utrecht?

Voor het huren van kantoorruimte in Utrecht zijn een aantal opties. Zo zijn er bedrijven die graag een volledig eigen kantoor huren. Dit zijn meestal grotere bedrijven die beschikken over veel personeel en die behoefte hebben om de binnen- en buitenkant van hun kantoor zelf in te richten.

Een goedkopere optie is bijvoorbeeld het huren van een kantoorruimte in een business center. Een van de voordelen van een kantoor in een business center zijn de flexibele huurovereenkomsten met relatief korte opzettermijnen. Je kunt dus veel eenvoudiger uitbreiden, inkrimpen of simpelweg opzeggen dan in een traditioneel kantoor.

Business centers bieden meestal ook coworking spaces. Dit is de meest vrijblijvende optie voor het huren van een kantoorruimte. Dit is vooral aantrekkelijk voor zzp’ers of freelancers die geen eigen kantoor nodig hebben, maar ook liever niet thuis werken. Je kunt hier per weerk, per dag of zelfs per uur een werkplek huren zonder verder ergens aan vast te zitten.

De bereikbaarheid van een kantoorruimte in Utrecht

Utrecht is de meest centraal gelegen en daarmee de best bereikbare stad van Nederland. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer kun je er heel makkelijk komen. Zo rijd je makkelijk via de A12 naar Amsterdam of via de A12 richting Rotterdam en Den Haag. Ook vertrekken er dag en nacht treinen naar Amsterdam, Schiphol en Rotterdam.

Binnen de stad zelf kun je door het goede openbaar vervoernetwerk probleemloos de belangrijke kantoorlocaties komen. Vanaf Utrecht Centraal rijden er stads- en regionale bussen in velerlei richtingen waardoor een kantoorruimte in Utrecht altijd goed bereikbaar is.

star
star
star
star
star
4.5 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal