arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Molenveldlaan 152, 6523 RN Nijmegen

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Molenveldlaan 152
6523 RN Nijmegen
Oppervlakte
29 - 60 m²
24 Hour AccessAlarm System
Cafeteria / CateringCleaning Services
High Speed InternetIT Support
Meeting RoomsParking
Private company signStaffed reception
StorageTelephones system

Nijmegen, Molenveldlaan

Een creatief trefpunt. Een rijke verscheidenheid aan kunstzinnige en culturele activiteiten vormt een warme inspiratiebron. Dit ondernemerscentrum – in een oude kazerne - is daarom de uitgelezen vestigingsplaats voor mensen met een creatief beroep, bijvoorbeeld in reclame en internet, architectuur, kunst en cultuur. U kunt zich in dit centrum vestigen op een manier die pasklaar aansluit bij uw wensen. De verschillende kantoren meten 35m2, 46m2 en 60m2, de technische uitrusting bepaalt u zelf. Alle gangbare aansluitingen zijn voorbereid. De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking, verlichting en raambekleding. Centrale verwarming, mechanische ventilatie en prima isolatie zorgen zomer en winter voor een aangenaam klimaat. Schoonmaak, onderhoud en periodieke controle van gemeenschappelijke ruimtes, installaties en faciliteiten voor algemeen gebruik zijn uitstekend geregeld via uw servicekosten. Het centrum biedt meer dan alleen kantoorruimte. Een rijk scala aan services en faciliteiten staat u ter zijde, zoals receptie en officemanagement, een Grand Café voor lunch, diner of een goede kop koffie. Er zijn twee koppelbare vergaderruimtes beschikbaar van resp. 17m2 en 30m2.

Het ondernemerscentrum ligt op een oud militair terrein in Nijmegen-Oost. Het stadscentrum ligt op 2 kilometer afstand. Grotere doorgaande provinciale wegen zijn binnen 10 minuten bereikbaar. Het C.S. is via bus te bereiken, een ander NS station ligt op 1 kilometer afstand. De goede aansluitingen op het openbaar vervoer en de eigen parkeergarage garanderen een uitstekende bereikbaarheid voor uw cliënten of gasten.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers