arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

Computer new nl nl
Jakobdalhoff
Jakob Dalhoff
CEO, MatchOffice

‘Vandaag de dag werken we met ongeveer 2500 vastgoedeigenaren, vastgoedbedrijven en flexibele werkplekken over heel de wereld. Sinds 2009 hebben we met plezier 2000 huurders per jaar geholpen om de juiste locatie te vinden bij onze verhuurders.’

Matchoffice generic

Hebt u vragen, neem dan contact met ons op:

Openingstijden:

Maandag - Vrijdag: 09:00-17:00

Veelgestelde vragen voordat u zich aanmeldt

Wij werken op basis van No Cure No Pay, wat betekend dat u ons pas betaald als onze lead uw klant wordt. De volledige algemene voorwaarden zijn er voor u om te bekijken nadat u het gewenste betalingsmodel heeft gekozen. Ga naar www.matchoffice.nl/signup en klik op de groene knop ‘servicevoorwaarden’ direct onder het registratie formulier.
Onze commissie bedraagt 12,5%. Dat zijn echter pas de eerste 12 maanden van uw samenwerking met de huurder waarop de commissiebetaling van toepassing is. Bovendien kunt u in alle categorieën worden vermeld (zakencentrum, kantoor, coworking, vergaderruimte en virtueel kantoor) en toch alleen de commissie betalen als onze lead een deal met u tekent.
Dit betekent dat we de 12,5% commissie alleen in rekening brengen gedurende de eerste 12 maanden van uw samenwerking met de huurder. Als een opdrachtgever je werkplek liever maandelijks verhuurt, sturen we eens in de drie maanden een factuur.
In feite is ons bedrijfsmodel vrij gelijkaardig aan andere verhuurwebsites. We richten ons echter op zowel internationale als lokale markten en bieden tegelijkertijd een internationaal platform www.matchoffice.com en lokale websites in 19 landen, waaronder Denemarken, België, Nederland, Duitsland, Zweden, Finland, Noorwegen, Spanje, Italië, Frankrijk, Zwitserland Luxemburg , Oostenrijk, Polen, Verenigd Koninkrijk, Singapore, India, Hong Kong en Oekraïne.
We brengen onze verhuurders nooit kosten in rekening voor wat hun rechtmatig toekomt. In deze situatie betaald u geen commissie, maar verzoeken wij u vriendelijk om ons een overeenkomstige melding te sturen.
Het accepteren van onze servicevoorwaarden bij het aanmelden op ons platform zou voldoende moeten zijn.
Natuurlijk! Als u de samenwerking met ons beëindigd, heeft u niets anders nodig dan ons een kennisgeving te sturen die een dag voor de daadwerkelijke beëindiging wordt verzonden.
Al uw locaties worden onder één account geregistreerd, waardoor u ze gemakkelijker kunt beheren. Daarom komt elke medewerker met wie u de login en het wachtwoord deelt, in aanmerking om uw MatchOffice-account te beheren.
Nadat u uw profiel heeft geregistreerd, klikt u op de knop "Nieuwe huurovereenkomst aanmaken", oranje gemarkeerd.
Onze lidmaatschappen
  • MatchOffice lidmaatschap logo trustpilot.svg
  • MatchOffice lidmaatschap logo googlestreetview.svg
  • MatchOffice lidmaatschap logo copyrighted.svg