arrow_upward
Nl amsterdam

Wij bieden coworking spaces in heel Nederland

Zoek coworking spaces in heel Nederland

Selecteer categorie
Kantoordone
Business centerdone
Coworkingdone
Vergaderruimtedone
Virtueel kantoordone
mic
100% gratis en vrijblijvend
Breed aanbod van locaties in heel Nederland
Makkelijk, snel en veilig

Vind hier je nieuwe coworking space

Coworking is de nieuwe trend, vooral voor start-ups, freelancers en zzp'ers. Coworking spaces bieden de beste inrichting, volledige flexibiliteit en de mogelijkheid om waardevolle contacten op te doen. Dankzij ons grote aanbod en onze vele contacten binnen de kantorenmarkt vind je bij MatchOffice de juiste coworking space voor je bedrijf.

Het nieuwste aanbod coworking spaces

Vind op MatchOffice.nl de ideale coworking space

MatchOffice heeft jarenlang ervaring met het verhuren van coworking spaces en wij helpen je graag met het vinden van een geschikte werkplek. Zodra een van onze verhuurders een beschikbare ruimte heeft, vind je deze op onze site. Als je wilt, krijg je elke dag een update van beschikbare coworking spaces.

Zoek je een flexibele werkruimte met een prettige werksfeer? Dan kan coworking de juiste oplossing voor je zijn. Coworking spaces bieden verschillende oplossingen zoals open office spaces, closed office spaces, vergaderruimtes, etc. Door de open structuur en ontspannen sfeer leg je makkelijk nieuwe contacten en ontmoet je andere freelancers en zzp'ers. Het coworking concept biedt veel flexibiliteit en is ook nog eens erg voordelig.

Op MatchOffice.nl helpen we je met zoeken naar de ideale oplossing voor jouw bedrijf.

De voordelen van een coworking space

coworking


Flexibel werken en geld besparen

Lees meer

Voor freelancers en andere ondernemers bieden coworking spaces flexibele werkplekken tegen een betaalbare prijs. Met coworking betaal je meestal geen borg en is de huur over het algemeen erg laag. Een ander voordeel is dat een coworkruimte ook voor een korte tijd kan worden gehuurd. De opties variëren van een langere termijn zoals een jaar tot een hele korte termijn van een paar uur. Zo kun je bijvoorbeeld een dagkaart huren waardoor je voor weinig geld in een coworking space kunt werken. Veel aanbieders bieden ook een 24/7 toegang voor hun leden. Door de vele verschillende mogelijkheden is het eenvoudig om de juiste oplossing te vinden.

Levendige werksfeer is goed voor de inspiratie

Voor veel freelancers en zzp'ers bieden coworking ruimtes de mogelijkheid om buitenshuis productief te werken. Een ander voordeel van coworking het contact met andere professionals. Dit contact heeft een positief effect op de creativiteit, productiviteit en motivatie. De open sfeer biedt ook startup's ideale omstandigheden. Vaak worden er in coworking spaces some maandelijks of wekelijks sociale activiteiten gepland die goed zijn voor het uitbreiden van een professioneel netwerk.

Goede faciliteiten

Coworking spaces zijn vaak volledig uitgerust met de nodig faciliteiten. Zo zijn er bijna altijd vergader- en conferentiezalen beschikbaar en is er altijd een internetverbinding en en print- en kopieerruimte. Sommige coworking spaces bieden ook café's en lounges voor creatieve pauze's. Tot slot bieden veel aanbieders ook de mogelijkheid tot gebruik van ruimtes in andere steden en landen. En bij langer gebruik is het mogelijk om de ruimte als postadres in te stellen.