arrow_upward

20 business centers: Rotterdam

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Rotterdam. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Huur een business center in Rotterdam

Rotterdam is één van de belangrijkste steden in Nederland wanneer er gekeken wordt naar de handel. De haven is lange tijd de grootste haven ter wereld geweest en speelt op dit moment altijd nog een grote rol binnen Europa als geheel. De haven biedt veel werkgelegenheid voor de vele mensen die in en rond de stad wonen.  In de stad zelf wonen iets meer dan 600.000 mensen, maar wanneer de omliggende gebieden meegerekend worden, dan komt het aantal mensen met gemak over een miljoen. Worden de toeristen en zakelijke bezoekers meegerekend, dan is het zeker een stad met potentie voor een business center Rotterdam.

Een van de meest interessante punten van de stad is dat Rotterdam de laatste jaren alleen maar aan het groeien geweest is. Het aantal inwoners is gestegen en ook het aantal bedrijven is flink toegenomen. Er is dan ook veel activiteit te vinden onder de verschillende grote ondernemingen die hier actief zijn, zoals Nationale Nederlanden, Unilever en Mittal Steel. Uiteraard verschaft de haven ook veel werk aan de inwoners, maar er zijn ook veel verschillende bedrijven die een business center Rotterdam hebben om zich zo te kunnen richten op de bedrijven die in de haven zelf aanwezig zijn.

Business Center: Rotterdam als mainport

Een business center heeft vooral belang bij een goede bereikbaarheid. Dit maakt het makkelijker om vanuit het kantoor naar andere locaties te komen, maar zorgt er ook voor dat diensten en producten makkelijker gedistribueerd kunnen worden. In dat opzicht biedt deze stad veel voordelen. Uiteraard is vervoer via de haven een voor de hand liggende mogelijkheid, maar de stad is ook goed aangesloten op de verschillende snelwegen die je snel naar de overige grote steden in Nederland kunnen brengen. Naast deze snelwegen is Rotterdam ook goed aangesloten op het netwerk van sporen, waarmee het net even iets makkelijker wordt om te reizen en tegelijkertijd te werken.

Ook de beste internationale verbindingen voor bezoekers van je business center? Rotterdam heeft ook een vliegveld dat Rotterdam – The Hague genoemd wordt. Dit vliegveld wordt door de meeste mensen overigens Zestienhoven genoemd. Deze luchthaven zorgt ervoor dat zakenmensen helemaal een goede keuze maken door naar deze stad te kijken, die op veel manieren direct goed te bereiken is. Handig wanneer je met handel werkt, veel moet reizen of regelmatig mensen uit het buitenland moet ontvangen.

Business Center: Rotterdam als zakelijk hart

Een business center Rotterdam is overigens ook een goede keuze omdat dit gebied vaak het zakelijke hart van Nederland genoemd wordt. Dat is goed te zien aan de constante stijging van het aantal inwoners en het aantal bedrijven, daarnaast is hier een dynamische markt te vinden omdat veel van de bedrijven sterk met elkaar samenwerken. Wanneer je zeker wilt weten dat je een locatie kiest waar je langere tijd profijt uit kunt halen, dan is dit zeker een gebied waar je naar zou moeten kijken. Ook omdat er veel locaties beschikbaar zijn. Deze vind je rond de haven, rond Rotterdam Alexander en uiteraard in de buurt van Overschie. Rotterdam heeft overigens nog veel meer locaties met overwegend bedrijfspanden en hier wordt op dit moment ook nog altijd aan gewerkt.

Rotterdam biedt veel nieuwe kantoorlocaties

Dit is interessant om meerdere redenen. Allereerst zorgt het ervoor dat de kans groot is dat je een nieuwere locatie kunt vinden voor jouw eigen kantoorpand, en daarnaast weet je hierdoor zeker dat er in de toekomst ook ruimte zal zijn voor nieuwe bedrijven die zich in de Randstad willen vestigen. Deze trekken weer meer inwoners en handel aan, waar alle bestaande bedrijven van kunnen profiteren die al voeten aan de grond hebben in de stad. Rotterdam is één van de steden die op dit moment al een grote rol speelt, maar die in de toekomst alleen maar belangrijker zal gaan worden wanneer de expansie door blijft zetten die op dit moment te zien is op economisch gebied en qua inwoneraantal.

star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal