arrow_upward

18 business centers: Eindhoven

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Eindhoven. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Een business center in Eindhoven

Eindhoven is één van de meest belangrijke steden in het zuiden van Nederland en wordt uiteraard nog altijd verbonden met PSV en Philips zelf. Er zijn meer dan 200.000 inwoners in deze gemeente te vinden, maar aangezien het een snelgroeiende gemeente is, is de verwachting dat er in 2020 meer dan 230.000 inwoners zullen zijn. Erg verrassend is dat niet, deze regio heeft veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur, legt veel nadruk op de groenvoorzieningen en tegelijkertijd is er ook veel werkgelegenheid door de verschillende bedrijven die hier actief zijn.

Business center: Eindhoven is uitstekend bereikbaar

De bereikbaarheid is erg belangrijk voor de mensen die op zoek zijn naar de beste locatie voor een business center: Eindhoven scoort op dit vlak veel punten. Het is goed bereikbaar via vele snelwegen en aangezien het niet in de Randstad ligt, is de kans op file hier net even iets kleiner. Wil je helemaal geen kans hebben op files, dan kun je ook met de trein van en naar Eindhoven reizen, zodat je op tijd aankomt en tijdens de reis ook nog kan werken. Dankzij deze verbindingen kun je snel in andere steden in Nederland zijn, maar de afstand tot België is zeer gering en zelfs Duitsland is niet bijzonder ver weg met de auto of het spoor. Wanneer er grotere afstanden overbrugd moeten worden vanwege het business center Eindhoven, dan is het goed om te weten dat de stad ook een eigen luchthaven heeft. Hier kwamen in 2016 in totaal bijna 5 miljoen passagiers langs en dat zegt zeker iets over de omvang en faciliteiten van de luchthaven.

Business center: Eindhoven en de afzetmarkt

De gemeente Eindhoven heeft iets meer dan 220.000 inwoners, maar de agglomeratie waar Eindhoven deel van uitmaakt, tikt bijna de half miljoen inwoners aan. Tegelijkertijd komen veel mensen van buitenaf naar Eindhoven om hier te werken, of om een dagje op stap te gaan, vaak in combinatie met de vele winkelstraten en markten die je hier kunt vinden. Dat zorgt voor een flinke afzetmarkt waar veel dienstverlenende bedrijven op ingesprongen zijn. Hierbij kun je onder andere denken aan de horecagelegenheden, maar ook de verschillende boetiekjes en winkels. De stad heeft jarenlang bekend gestaan om Philips, de sigaren, de lucifers en uiteraard de textielnijverheid. Van al deze bedrijven is tegenwoordig vrij weinig over in de stad, maar zij hebben er wel voor gezorgd dat er veel toeleveranciers gekomen zijn die zich gericht hebben op de technologie. Daarmee is Eindhoven ‘leading in technology’ geworden, zoals de stad zelf in de slogan vermeldt.

Dat de stad het technologisch centrum van Nederland is, is overigens niet te ontkennen. Ruim een derde van al het geld dat in research gestoken wordt, gaat direct naar Eindhoven. Wat betekent dit voor de afzetmarkt? Het betekent dat er veel verschillende bedrijven actief zijn binnen de verschillende sectoren. Er zijn bedrijven die zich richten op de ruim 200.000 inwoners die dagelijkse behoeften hebben, er zijn bedrijven die onderzoek doen om in de toekomst een betere wereld tot stand te laten komen en er zijn bedrijven die een business center Eindhoven hebben omdat zij zich zo beter kunnen richten op de vele bedrijven die hier actief zijn. Deze regio is dus bijzonder geschikt voor bedrijven met verschillende achtergronden en dat is precies ook de reden waarom de stad zo hard blijft groeien.

De voordelen van Eindhoven

Ben je op zoek naar een perfecte locatie voor jouw business center – Eindhoven biedt jou goede kansen. Er is een brede afzetmarkt, de bereikbaarheid van de stad is goed en je kunt binnen de kortste keren in de andere steden in Nederland en België zijn. Tegelijkertijd kennen veel ondernemers de naam van de stad omdat dit een technologisch centrum is en Philips hier natuurlijk lange tijd de gloeilampen en meer gemaakt heeft. De vele bedrijven en de groei van het aantal inwoners zullen zeker zorgen voor interessante kansen in de toekomst voor de mensen die hier al voeten aan de grond hebben.
star
star
star
star
star
3.5 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal