arrow_upward

15 business centers: Den Haag

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Den Haag. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Een business center in Den Haag

Er zijn weinig steden in Nederland die zo bekend zijn als Den Haag. Het is het politiek en bestuurlijk centrum van Nederland, maar is tegelijkertijd ook een stad met een lange geschiedenis en een ideale ligging. Het ligt aan zee, dichtbij Scheveningen, maar ligt tegelijkertijd ook centraal ten opzichte van de andere grote steden in Nederland. Ben je op zoek naar een locatie voor jouw business center: Den Haag zou hoog in de lijst met overwegingen moeten staan, want hier is altijd iets te doen en de stad zelf biedt veel voordelen die het aantrekkelijk kunnen maken voor de meeste ondernemers.

Den Haag ligt in een gebied met meer dan een miljoen inwoners, maar dat is niet de enige afzetmarkt die hier te vinden is. Jaarlijks komen hier ook veel toeristen uit binnenland en buitenland, en wat niet vergeten mag worden, is dat er elk jaar ook veel politici naar de stad komen om hier te vergaderen, of vergaderingen bij te wonen. Ben je op zoek naar een grote en dynamische afzetmarkt, dan is een business center Den Haag zeker een sterke keuze.

Business Center – Den Haag en de locatie

Wanneer je op zoek bent naar een ultieme locatie voor jouw kantoor, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Een goed punt is de bereikbaarheid van jouw business center: Den Haag scoort op dit gebied veel punten. Het is namelijk goed bereikbaar op verschillende manieren. Zo heeft de stad samen met Rotterdam een eigen luchthaven, is het goed bereikbaar via het spoor en zijn ook de snelwegen goed op ’s-Gravenhage aangesloten. Je kunt binnen de kortste keren vanuit Den Haag naar veel van de andere steden in Nederland komen, of zelfs naar het buitenland toe wanneer je daar zaken hebt met andere bedrijven.

Tegelijkertijd is Den Haag uniek. Er is geen enkele andere stad die zo groot is en die aan de kust ligt, en tegelijkertijd is het politiek centrum van Nederland ook maar in één stad te vinden. Meer dan een kwart van de mensen werkt hier dan ook voor de overheid, of is werkzaam binnen de internationale organisaties die je in Den Haag kunt vinden. Een business center in Den Haag geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om zo kort mogelijk op de politiek te zitten, en daarbij ook gebruik te maken van de grote afzetmarkt die mede door de politiek tot stand gekomen is in de stad.

De grootste werkgevers zijn hier de Rijksoverheid, KPN, PostNL, ING, HTM en AEGON. Belangrijke zakelijke centra in Den Haag zijn de Binckhorst, Kerketuinen, Zichtenburg en Laakhaven. Hier zijn verschillende bedrijven actief die minstens één business center Den Haag hebben. Voor bedrijven die zich op andere bedrijven richten, kan het interessant zijn om op deze locaties naar mogelijkheden te kijken, al moet gezegd worden dat de bedrijven goed door de stad heen verdeeld liggen. Ben je op zoek naar een business center Den Haag om daar mensen te ontvangen die uit andere steden of het buitenland moeten komen, dan kun je beter letten op de bereikbaarheid.

De voordelen van Den Haag

Er zijn veel steden die wisselende economische resultaten laten zien. Vaak heeft dit te maken met het inwoneraantal of het aantal toeristen dat jaarlijks naar de stad komt. Een business center Den Haag zal daar niet zoveel last van hebben. Hier blijft de economische situatie doorgaans bijzonder gestaag groeien vanwege het grote aantal bedrijven en het grote aantal politieke activiteiten. Ook spelen de grote organisaties daar een grote rol bij. Dat betekent dat er altijd genoeg mensen en bedrijven zullen zijn in deze stad om zakelijke activiteiten op te richten. De goede verbindingen met de rest van Nederland en België zorgen er op hun beurt weer voor dat een business center Den Haag nooit alleen afhankelijk zal worden van één stad, wat altijd een voordeel is voor ondernemingen die op een gegeven moment echt gaan groeien of die nieuwe mogelijkheden willen verkennen.

star
star
star
star
star
4.5 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal