arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

Veelgestelde Vragen

Wie zijn de eigenaren die verhuren op Matchoffice.nl?

Verhuurders zijn meestal private- en commerciële vastgoedeigenaren. MatchOffice is alleen de bemiddelaar tussen huurder en verhuurder.

Met wie moet ik contact opnemen als ik vragen heb over een locatie? 

Als je geïnteresseerd bent in een locatie, neem dan contact op met ons en wij sturen je een e-mail met contactinformatie van de verhuurder. Neem contact op met de verhuurder als je specifieke vragen hebt over een bepaalde locatie.

Hoe kan ik informatie aanvragen?

Vul het formulier "Meer Informatie" in. Vul de verplichte velden naam, bedrijf, telefoonnummer en e-mailadres in en klik op 'gratis informatie ontvangen'. Na ongeveer 5 minuten ontvang je een e-mail met de gewenste informatie..

Wanneer kan ik de locatie bezichtigen?

Een afspraak voor een bezichtiging maak je rechtstreeks met de verhuurder. Je ontvangt de contactinformatie van de verhuurder als je meer informatie over een locatie aanvraagt..

Kan een locatie gebruikt worden als restaurant of take-away?

Als hierover niks staat in de beschrijving van de locatie, raden we je aan contact op te nemen met de verhuurder. MatchOffice beschikt alleen over de informatie die in de advertentie wordt weergegeven.

Waarvoor worden mijn persoonlijke gegevens gebruikt?

MatchOffice verstuurt je gegevens naar de eigenaar van de locatie waarin je geïnteresseerd bent. Verder gebruiken we je informatie om je een voor jou interessant aanbod locaties te bieden. Voor deze service kun je je altijd afmelden.

Kan ik als privépersoon informatie ontvangen over een locatie?

Ja, dat kan. Vul gewoon je eigen naam in plaats van een bedrijfsnaam in. Wij sturen je zo snel mogelijk de gewenste informatie.

Hoe ontvang ik informatie over locaties die voldoen aan mijn criteria?

Je kunt een automatische zoekopdracht instellen. Je ontvangt dan automatisch een e-mail van MatchOffice als er nieuwe locaties beschikbaar zijn die voldoen aan jouw criteria.

Hoe kan ik mijn automatische zoekopdracht verwijderen?

Je kunt je automatische zoekopdracht te allen tijde verwijderen. Klik simpelweg op de link „Klik hier om je automatische zoekopdracht te verwijderen“ onderaan de e-mails die je van ons ontvangt. Als je wilt, kun je altijd een nieuwe automatische zoekopdracht creëren.

Hoe kan ik me afmelden voor jullie e-mails?

Je kunt je altijd afmelden voor onze e-mails. Klik simpelweg op de link onderaan de e-mails.

Waarom heb ik de aangevraagde informatie nog niet ontvangen?

Het kan zijn dat onze e-mail in je spamfolder is beland. Check je spamfolder als je na 5 minuten nog geen mail van ons hebt ontvangen. Heb je geen e-mail ontvangen, neem dan aub opnieuw contact met ons op.

Is de BTW in de prijs inbegrepen?

Normaal gesproken zit de BTW niet in de prijs inbegrepen. Neem hierover contact op met de verhuurder.

Waarom ontvang ik nog steeds e-mails terwijl ik me heb afgemeld?

Dit kan gebeuren als je je op een later tijdstip weer informatie hebt aangevraagd over een locatie. Het kan ook zijn dat je automatische zoekopdracht nog actief is. Je moet je voor beide services afmelden.

Heb je geen antwoord op je vraag kunnen vinden?

Als je vraag er niet tussen staat, kun je contact opnemen via 020 - 491 77 23 of info@matchoffice.com.

49