Auteursrecht 2024

De gehele inhoud van deze website is alleen voor lezen beschikbaar. Enkele papieren kopieën mogen alleen worden gemaakt voor privégebruik. Dit geldt alleen voor natuurlijke personen. Een bedrijf dient geen kopieën van de website te maken, noch voor zichzelf noch voor haar medewerkers.

Het is voor externe websites toegestaan om te linken naar www.matchoffice.nl mits deze een eigen URL hebben. Dit geldt niet voor systematisch en professioneel gebruik. Dit vereist schriftelijke toestemming van MatchOffice.

Volgens de Auteurswet is het toegestaan om direct te citeren van de homepage. Bij een citaat moet de bijbehorende bron worden opgegeven.

Citaten van maximaal 250 tekens zijn toegestaan zolang ze worden voorzien van een link naar het oorspronelijke artikel op matchoffice.nl. Dit geldt niet voor systematisch en professioneel gebruik.

Elk ander gebruik (licentie / aankoop van de rechten) vereist schriftelijke goedkeuring MatchOffice.Jegliche andere Nutzung (Lizenz /Kauf der Rechte) erfordert eine schrichftliche Genehmigung von MatchOffice.

Match Office is niet verantwoordelijk enaanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud en informatie op de website. Gelinkte sites vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende site-beheerder.

De schending van de Auteurswet resulteert in schadeclaims door MatchOffice.

Bei Voor vragen kun je contact opnemen met:

MatchOffice

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

E-mail: info@matchoffice.com

 

Onze lidmaatschappen
  • MatchOffice lidmaatschap logo
  • MatchOffice lidmaatschap logo