Onze lidmaatschappen

MatchOffice is lid van de organisaties hieronder, die aantonen dat wij gecertificeerd of geregistreerd zijn in verschillende expertisegebieden.

Trustpilot logo

Trustpilot

U kunt ons vinden op Trustpilot. We gebruiken alle feedback op constructieve wijze om onze dienstverlening te verbeteren. U kunt altijd een review achterlaten, wij lezen alle berichten.

Google Street View Trusted logo

Google Street View

MatchOffice is Google Street View Trusted. Dit betekent dat we voldoen aan een aantal strikte eisen voor de kwaliteit van afbeeldingen, bereikbaarheid en correctheid. Google Street View is een virtuele representatie van omgevingen in Google Maps, gemaakt met panoramische afbeeldingen. Veel van de objecten die te koop of te huur zijn via ons platform, hebben een link naar een virtuele rondleiding. Met een indoor virtuele rondleiding kunt u foto’s en plattegronden tot leven laten komen en zelfs 360 graden afbeeldingen van de vertrekken bekijken.

Registered and Protected logo

Geregistreerd en beveiligd

We hebben een officieel certificaat dat aantoont dat MatchOffice een beveiligde website is en dat er auteursrecht rust op de content.«Terug

Onze lidmaatschappen
  • MatchOffice lidmaatschap logo
  • MatchOffice lidmaatschap logo