arrow_upward

7 business centers: Hilversum

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Hilversum. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Huur een business center in Hilversum

Hilversum staat uiteraard bekend om het Mediapark en uiteraard de zenders van weleer, zoals Hilversum drie. Tegenwoordig staat het Mediapark nog altijd in deze stad en is deze regio sterk in trek bij verschillende ondernemers. Tegelijkertijd is het inwoneraantal weer aan het stijgen na een periode van afname, maar ligt de aandacht van de gemeente ook op voldoende groen en voldoende ruimte voor de mensen. Een business center Hilversum kan de perfecte oplossing zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een centrale locatie waar genoeg te doen is, waar veel mensen en bedrijven zijn en waar de faciliteiten aan de eisen van vandaag voldoen. Hoewel er veel bedrijven op het Mediapark aanwezig zijn, is dit niet de enige locatie waar veel bedrijven aanwezig zijn. De hele regio is zeer actief en dit heeft onder andere te maken met de goede bereikbaarheid en de centrale ligging, waardoor het grote aantal bedrijven ook direct meer bedrijvigheid aantrekt.

Business center: Hilversum biedt unieke kansen

Hilversum staat internationaal bekend als omroepstad, maar is vanaf de negentiende eeuw echt hard gaan groeien door de verschillende industrieën die in en rond de stad gevestigd werden. Veel van deze gebouwen zijn nog altijd terug te vinden in het stadsbeeld. Oude schoorstenen van de fabrieken vind je hier echter niet meer. De gemeente besloot dat de fabrieken niet binnen het beeld van de stad pasten en gooiden het roer om. Voor de mensen die zoeken naar een business center: Hilversum heeft verschillende interessante gebieden naast het Mediapark. Dit zijn de Oude Haven, de Arena, de industriegebieden zoals Kerkelanden en Zeverijn en andere gebieden die aan het spoor ligging in de richting van Utrecht.

Hilversum is uitstekend bereikbaar

Hilversum heeft ongeveer 100.000 inwoners en is goed bereikbaar via het spoor en via de snelweg. Wat een business center Hilversum echt interessant maakt, is dat het een centrale ligging heeft ten opzichte van veel van de grotere steden. Weet je niet welke stad het beste bij jouw bedrijf past omdat zij allemaal wel voordelen hebben, dan is dit gebied zeker een mogelijkheid. De afstand naar de steden is beperkt en tegelijkertijd vind je hier veel ruimte met grotere panden en veel groenvoorzieningen rond de zakelijke centra. Dat kan een groot voordeel zijn ten opzichte van de andere steden, waar vaak minder ruimte is. In Hilversum is de mediasector de grootste werkgever, maar dit betekent niet dat alle focus op deze sector ligt.

Net als in veel andere steden zijn er verschillende bedrijven die actief zijn, waaronder Vedior, Nike en Oxxio. Dit kan in Hilversum overigens interessanter zijn dan in de omliggende steden. In deze gemeente is tot de twintigste eeuw een daling van het aantal inwoners geweest, tot een aantal jaar geleden. Sinds kort is het aantal inwoners in de gemeente weer gaan stijgen, waardoor het gebied interessanter wordt voor nieuwe inwoners en nieuwe bedrijven die zich kunnen richten op een grotere markt. Het huizenaanbod is in ieder geval al niet verkeerd, er staan complete villa’s met veel eigen grond te koop in Hilversum.

De kracht van een business center in Hilversum

Wanneer je vanuit je business center Hilversum zaken wilt doen met de rest van de wereld, heb je een klein voordeel. De naam van de stad is namelijk bekend en de verbindingen met de rest van Nederland en de wereld zijn goed. Dat betekent dat je binnen de kortste keren bij iemand op de stoep kunt staan, of vergaderingen kunt houden in Hilversum zelf. Aangezien er al veel bedrijven en inwoners zijn, hoef je je geen zorgen te maken over de afzetmarkt: Die is er namelijk zeker.
star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 1 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal