arrow_upward

39 kantoorruimtes: Breda

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Breda. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

Waarom een kantoorruimte huren in Breda?

Er is genoeg reden voor het huren van een kantoorruimte in Breda. Ten eerste zijn er veel fraaie kantoren beschikbaar en is de kantorenmarkt de laatste jaren sterk verbeterd waardoor de vraag groeit, maar ook het aanbod completer wordt. Daarnaast is Breda een grote stad met rond de 180.000 inwoners. Dit betekent voor bedrijven een grote afzetmarkt en een brede populatie voor het aantrekken van goed personeel. Zo kent Breda een hoog aantal studenten, wat een interessante doelgroep is voor zowel startende als grotere ondernemingen.

Breda is een aantrekkelijke stad op werkgebied, maar vooral ook na werktijd heeft Breda meer dan genoeg te bieden. De oude binnenstad staat bekend om haar vele cafés en restaurants waar je bijvoorbeeld kunt lunchen met klanten of op vrijdag kunt borrelen met collega’s. Verder heeft Breda diverse winkelstraten en winkelcentra waar veel mensen op af komen. Er is een groot aantal bedrijven dat een kantoorruimte in Breda huurt, zowel groot als klein. Zo zijn er enkele grote internationale bedrijven dat in Breda hun hoofdkantoor voor de Benelux heeft ondergebracht. Voorbeelden hiervan zijn ExxonMibil, Texaco, General Electric, Toshiba en Scania. Daarnaast is de foodindustrie sterk vertegenwoordigd in Breda, en is ook het hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht er gevestigd.

Wat zijn de opties voor een kantoor in Breda?

Wil je een kantoorruimte huren in Breda, dan zijn er een aantal opties beschikbaar. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een traditioneel kantoor te huren. Dat wil zeggen een zelfstandige kantoorruimte die je niet deelt met andere bedrijven en waar je vrij bent deze naar wens in te richten. Deze optie is aantrekkelijk voor gevestigde bedrijven die voor een langere tijd een kantoorruimte willen huren.

Een andere optie die momenteel steeds populairder wordt is het huren van een kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw, ook wel een business center genoemd. Hier huur je kantoorruimtes of werkplekken in een kantoorgebouw waar ook andere bedrijven en ondernemers gevestigd zijn. Het grote voordeel van een kantoor in een business centers zijn de relatief lage kosten ten opzichte van het huren van een traditioneel kantoor.

Business centers biedt meestal ook ruimtes om te coworken. In deze coworking spaces huur je een bureau of werkplek te midden van andere professionals. Dit zijn vaak zelfstandige ondernemers of freelancers voor wie een eigen kantoor niet realistisch of niet aantrekkelijk is. Het voordeel van coworking zijn de lage kosten. Daar tegenover staat dat je niet altijd vaste plekken hebt, en dat je niet altijd invloed hebt op bijvoorbeeld het geluidsniveau.

Hoe bereikbaar is een kantoorruimte in Breda?

Breda is een prima bereikbare stad, zowel met de trein als met de auto. Breda vormt de schakel tussen Rotterdam en Antwerpen en is dus een interessante plek voor een kantoorruimte voor bedrijven die in zowel Nederland als België actief zijn. Breda staat via het spoor in directe verbinding tot andere belangrijke steden in Nederland zoals Amsterdam Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Ook via de snelweg rijd je van je kantoor in Breda gemakkelijk naar de zojuist genoemde steden.

star
star
star
star
star
4.2 uit 5 / 5 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal