arrow_upward

23 kantoorruimtes: Nijmegen

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Nijmegen. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

Waarom een kantoorruimte huren in Nijmegen?

Nijmegen is een gewilde stad voor het huren van kantoorruimte. Waarom? Het is de grootste stad van Gelderland en er wonen ruim 174.000 mensen. Voor bedrijven betekent dit een ruime afzetmarkt. Daarnaast ligt Nijmegen op een strategische positie en is daardoor goed verbonden met zowel belangrijke Nederlandse- als belangrijke Duitse steden. Ook heerst er in Nijmegen een levendig bedrijfsklimaat en zet de stad de komende jaren in op verdere ecnonmische ontwikkeling.

Een kantoorruimte huren in Nijmegen | wat zijn de opties?

Voor het huren van een kantoorruimte in Nijmegen kun je kiezen uit een aantal mogelijkheden. MatchOffice geeft je graag een overzicht van de opties, met de belangrijkste voor- en nadelen, zodat je een kantoor kunt kiezen dat bij je past.

Een eigen kantoorruimte in Nijmegen

Dit is de tradtionele optie voor het huren van een kantoor. Het gaat meestal om een kale kantoorruimte die je naar eigen wens kunt inrichten. Er zijn doorgaans geen services en faciliteiten beschikbaar, dus je kunt ook hier volledig zelf invulling aan geven. Het grote voordeel van deze optie is de vrijheid van een geheel eigen ruimte. Nadelen zijn de relatief hoge kosten en de meestal langlopende huurcontracten.

Een business center in Nijmegen

Een kantoorruimte huren in een van de business centers in Nijmegen is iets laagdrempeliger dan het hure van een heel eigen kantoor. In een business center deel je het kantoorgebouw met andere bedrijven. Je hebt je eigen kantoorruimte maar de gemeenschappelijke ruimtes zoals de kantine, vergaderruimtes, receptie, etc deel je met anderen. Het grote voordeel zijn de lagere kosten en het gemak van aanwezige faciliteiten en volledig ingerichte ruimtes en werkplekken. Een potentieel nadeel kan zijn een gebrek aan privacy aangezien je het kantoor deelt met andere bedrijven.

Een flexplek of coworking space in Nijmegen

Het huren van een flexplek of een werkplek in een coworking space is een optie die met name interessant is voor zzp’ers en kleine startups. Je huurt namelijk alleen een werkplek en je zit met anderen in een open ruimte. Er is in een coworking space veel ruimte voor samenwerking en kennisuitwisseling. Veel mensen vinden dit contact prettig, maar besef wel dat je in een coworking space niet altijd invloed hebt op bijvoorbeeld het geluidsniveau.

De bereikbaarheid van een kantoorruimte in Nijmegen

Als je zelf al in Nijmegen woont is de bereikbaarheid van je nieuwe kantoor misschien niet zo belangrijk. Maar als je te maken hebt met bezoekende klanten/partners en personeel is een goed bereikbaar kantoor een groot voordeel. Eigen parkeerruimte voor de deur of een treinstation op loopafstand is voor sommige bedrijven zelfs een vereiste.

Nijmegen zelf is vanuit de rest van Nederland makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ook met het Ruhrgebied in Duitsland en de regio Antwerpen in België zijn er goede verbindingen. De meeste van onze locaties voor een kantoorruimte in Nijmegen zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed toegankelijk.

star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 4 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal