arrow_upward

7 business centers: Nijmegen

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Nijmegen. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

Een business center in Nijmegen

Nijmegen is al sinds lange tijd een van de belangrijkste steden in Gelderland. De stad heeft meer dan 170.000 inwoners en is daarmee de grootste stad in deze provincie. De stad ligt op korte afstand van Duitsland en is sinds de tijd van het Romeinse Rijk al een stad met een belangrijke functie. Op dit moment is de stad weer sterk aan het groeien en blijven er nieuwe inwoners en bedrijven bij komen, die vooral op zoek zijn naar mogelijkheden binnen deze regio waar veel groen en veel voorzieningen te vinden zijn.

De stad ligt aan de Waal en ligt op korte afstand van Arnhem en Apeldoorn. Een business center Nijmegen kan dus gemakkelijk zaken doen met veel andere steden op korte afstand, waaronder een groot aantal van de Duitse steden. Nijmegen ligt letterlijk in het land van Maas en Waal en wordt aan de noordzijde ook door de rivier begrensd, waardoor het hier geen verdere expansiemogelijkheden heeft. De stad wordt omringd door bossen en weilanden, wat een uniek stadsbeeld geeft. Dit heeft er ook voor gezorgd dat het centrum van de stad niet middenin de stad ligt, maar aan de noordelijke zijde van Nijmegen. Dit maakt de stad nog een stukje interessanter, aangezien dit niet vaak voorkomt in Nederlandse steden.

Business center: Nijmegen en de expansie

Nijmegen is in de 19de eeuw begonnen aan een expansie die pas na de Tweede Wereldoorlog tot stilstand gekomen is. Er waren niet genoeg woningen en aan het einde van de 20ste eeuw zou het aantal inwoners van Nijmegen zelfs korte tijd teruglopen. Dit werd aangepakt door de gemeente en de nieuwbouwwijken zorgden ervoor dat er veel mensen in de richting van de stad trokken. Dit heeft er ook voor gezorgd dat het aantal bedrijven sterk toe zou gaan nemen. De nieuwe panden zorgden ervoor dat veel mensen die op zoek waren naar een business center Nijmegen zouden prefereren. Er was ruimte, de prijzen waren goed en het was duidelijk een stad die weer flink aan het groeien was.

Dat is op dit moment nog altijd het geval. Heel erg verrassend is dit natuurlijk niet. Vanuit Nijmegen zijn goede verbindingen over de weg met de overige steden van Nederland. Tegelijkertijd is het gemakkelijk om met de auto of vrachtwagen naar het Ruhrgebied te komen, maar ook Antwerpen ligt op een goede afstand met de auto. Tegelijkertijd zijn er goede treinverbindingen en heeft Nijmegen een station waarop de meeste intercitytreinen stoppen, wat het reizen met de trein een stuk makkelijker en sneller maakt.

De juiste locatie voor een business center in Nijmegen

Wil je een centrale locatie vinden voor jouw business center: Nijmegen heeft veel verschillende bedrijventerreinen die tussen Arnhem en Nijmegen liggen. In dit gebied vind je veel van de grotere bedrijven op de grotere terreinen zoals Bijsterhuizen, Innofase, Kleefsewaard en Novio Tech Campus. Hier vind je veel verschillende bedrijven waarvan een groot aantal aan het werk is met innovatieve oplossingen. Er zijn echter ook veel bedrijven die zich bezighouden in de verschillende sectoren. Het is goed om in de gaten te houden dat niet alle bedrijven op de bedrijventerreinen actief zijn. Vooral in Gelderland vind je ook bedrijven die lokaal opgezet zijn en die kleinschaliger zijn. Wil je met jouw business center Nijmegen een grote markt bedienen, kijk dan vooral naar de makkelijk bereikbare locaties.

De aantrekkingskracht van Nijmegen

Nijmegen is een stad met een eigen stadsbeeld en veel omringende natuurgebieden. Wat echter de aantrekkingskracht van deze stad is, is dat het een dynamische stad in Gelderland is waar het de leiding neemt op zakelijk vlak. De ligging dichtbij Arnhem en Apeldoorn zorgt ervoor dat er meer dan een miljoen mensen in de buurt wonen, wat het makkelijker kan maken om direct in te spelen op de afzetmarkt. Ben je op zoek naar een locatie om B2B te gaan werken, dan is dit helemaal een geschikte locatie vanwege het grote aantal bedrijven dat hier op dit moment al actief is. Ook dit aantal blijft nog elke dag groeien.
star
star
star
star
star
3.5 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal