arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Simon Stevinweg 27, 6827 BS Arnhem

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Simon Stevinweg 27
6827 BS Arnhem
Oppervlakte
30 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
High Speed InternetMeeting Rooms
ParkingPrivate company sign
Staffed receptionStorage
Telephones system

Arnhem, IJsseloord

De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 3.000 m². Ruimten zijn te huur vanaf circa 30 m² tot ca 500 m² aansluitend. Toekomstige uitbreidingen zijn derhalve eenvoudig te realiseren. De ruimten zijn flexibel indeelbaar waardoor huurder flexibel kan handelen in de aan te huren ruimte en ruimtebehoefte. Ook beschikken de ruimten direct over telefonie en glasvezelinternet. De kosten voor het glasvezelinternet zijn inbegrepen in de servicekosten. Hierdoor kan uw organisatie zorgeloos direct aan de slag. Per telefoonlijn betaalt u maandelijks € 13,61 exclusief B.T.W. en de gesprekskosten. Bij afwezigheid is uw bedrijf altijd bereikbaar via de telefoonantwoordservice van de receptie, welke de telefoon beantwoordt met de naam van uw bedrijf. Middels deze werkwijze blijven de investeringen voor u beperkt en komt zelfs de kleinste organisatie professioneel voor de dag.

De bereikbaarheid van het Ondernemerscentrum is ideaal te noemen. Via knooppunt Velperbroek (A-12) komt u op de IJsseloordweg en Westervoortsedijk. Op de Westervoortsedijk wordt u al middels verlichte routeaanduiding naar het Ondernemerscentrum geleid. Ook vanuit het centrum kunt via de Nieuwe kade/ Westervoorstedijk of Johan de Wittlaan / Oude Zevenaarseweg het pand eenvoudig en snel bereiken. Met het openbaar vervoer vanaf het centrum van Arnhem kunt u met de buslijnen 43s (richting Apeldoorn, halte Kleefse Waard) en 62 ( richting Duiven, halte Blankenweg) de Simon Stevinweg snel en goed bereiken.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers