arrow_upward

9 business centers: Arnhem

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Arnhem. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

Business center Arnhem - de stad in een notendop

Arnhem is een van de belangrijkste steden in het oosten van Nederland. Het is de hoofdstad van Gelderland en met meer dan 150.000 inwoners is de stad zeker een van de grootste steden in het oosten. De stad ligt aan beide oevers van de Rijn, ligt redelijk centraal en is vooral goed bereikbaar. Tegelijkertijd is de regio omgeven door groene gebieden en veel water in de vorm van rivieren. Het stijgende aantal inwoners en bedrijven geeft duidelijk aan dat de interesse voor deze stad nog altijd groot is. Ben je op zoek naar een locatie voor jouw business center: Arnhem heeft veel voordelen voor alle soorten bedrijven.

De gunstige ligging van Arhnem

Het grootste voordeel is de locatie. Hiermee wordt eens niet de infrastructuur bedoeld, maar de ligging ten opzichte van andere steden. De afstand tot Nijmegen is bijzonder gering en de agglomeratie Arnhem-Nijmegen telt meer dan 700.000 inwoners. Dat is een bijzonder grote afzetmarkt voor een gebied in Nederland dat geen onderdeel is van de Randstad en alleen om die reden hebben veel ondernemers al interesse in een business center Arnhem, want dat is waar een groot gedeelte van de markt op loopafstand te vinden is. Voor de bedrijven die internationaal ingesteld zijn, is de ligging helemaal ideaal. Het ligt precies op de route van de Randstad naar Duitsland, en de route van de noordelijke steden richting België. De centrale ligging zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om goederen en personen over te laten komen en te versturen en dat heeft mede te maken met de infrastructuur.

Business center Arnhem - optimaal bereikbaar

Arnhem is goed aangesloten op de snelwegen en de provinciale wegen en hier staat veel minder vaak file dan in de Randstad. Daar komt nog eens bij dat ook de waterwegen een optie zijn, want de Rijn en de IJssel maken het nog makkelijker om grote steden te voorzien van goederen. Er kan ook met de trein gereisd worden en Arnhem is voorzien van een volledig trolleybusnetwerk door de stad. Wil je nog meer opties, dan zijn hier ook vertrekpunten te vinden voor het internationale busverkeer, wat ook een optie kan zijn wanneer je de kosten laag wilt houden.

Het diverse karakter van een business center in Arnhem

Uiteraard zijn er veel soorten bedrijven te vinden in de Gelderse hoofdstad. Deze regio staat bekend om de innovatieve oplossingen en hier zijn dan ook veel bedrijven bezig met vooruitstrevende oplossingen voor de vraagstukken van de toekomst. Er zijn verschillende bedrijventerreinen waaronder de Kleefse Waard, IJsseloord I en II en Het Broek, maar er mag niet vergeten worden dat Arnhem een eigen WTC heeft. Ook zijn er veel kleinere bedrijven met minder werknemers die ergens anders een kantoor hebben, of een business center Arnhem.

Andere voordelen

De voordelen van deze stad zijn niet uitsluitend op het zakelijk vlak te vinden. Arnhem is namelijk ook vooral een gezellige stad met een leuk centrum waar veel winkels te vinden zijn. Ook kun je goed uit eten gaan in deze regio. Wat tegenwoordig ook steeds belangrijker wordt, ook voor ondernemers, is dat er genoeg groenvoorzieningen zijn. Dat is hier zeker het geval, de stad staat op nummer zeven op de ranglijst van groene steden in Nederland, maar wie naar het gebied om de stad heen gaat kijken, die weet zeker dat hier genoeg groene gebieden zijn om gewoon even lekker te kunnen ontspannen en frisse lucht in te ademen zonder alle drukte. Wanneer dit voordeel ook nog op waarde geschat wordt binnen jouw onderneming, dan is een business center Arnhem zeker het overwegen waard, want deze stad zal in de nabije toekomst alleen maar verder groeien, net als de overige grote steden in Gelderland.
star
star
star
star
star
3.5 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal