arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
IJsselburcht 3
6825 BS Arnhem
Oppervlakte
12 - 300 m²
24 Hour AccessAlarm System
Business LoungeCafeteria / Catering
Cleaning ServicesFacilities for the Disabled
High Speed InternetIT Support
Meeting RoomsParking
Private company signShowers
Staffed receptionStorage
Telephones systemWIFI

Arnhem, IJsselburcht

Het business center verhuurt representatieve, flexibele kantoorruimten die variëren van 14 tot 300 m2 waar de huurder direct aan de slag kan. Hier geldt een flexibel contract met een opzegtermijn van drie maanden. De huurder en gasten worden ontvangen door de professionele receptie. Het center geeft de huurder de mogelijkheid tot professioneel zaken doen in een levendige omgeving, waar de huurder zich geen zorgen hoeft te maken over praktische zaken als de technische infrastructuur, telefoon- en postbeheer en schoonmaak. Voor vloerbedekking, de stroom-, telefoon- en internetvoorziening is al gezorgd. In de kantoorunit hoeft alleen het benodigde meubilair geplaatst te worden en de pc en telefoon aan te sluiten. Uiteraard kunnen wij ook uw meubilair verzorgen. Daarnaast beschikt het business center over een ruime hoeveelheid standaard faciliteiten en ondersteunende diensten die het werken een stuk makkelijker maken. Het goed bereikbare business center oogt zowel van buiten als binnen modern en open en het is er plezierig werken: voldoende parkeerplaat naast het pand, u kunt er zeven dagen per week 24 uur per dag terecht en u kunt lunchen of borrelen in het Grand Café.

Het business center bevindt zich buiten het centrum van Arnhem, met een snelle verbinding naar de A12 (Utrecht-Oberhausen), de A325 (Arnhem-Nijmegen) en de A15 (Tiel-Rotterdam). Openbaar vervoer stopt voor de deur en ook een NS station is vlakbij. Om de hoek bevindt zich een winkelcentrum.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers