arrow_upward

12 business centers: Breda

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Breda. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

Een business center in Breda

Breda is een van de meest bekende steden in het zuiden van Nederland en is de meest belangrijke stad van West-Brabant, al sinds honderden jaren. Deze gemeente heeft iets minder dan 200.000 inwoners op dit moment, maar dat is een kwestie van tijd. De gemeente Breda is namelijk één van de gemeentes die snel aan het groeien is. Het inwoneraantal stijgt gestaag en ook het aantal bedrijven in deze regio blijft sterk toenemen. Ben je op zoek naar een locatie voor jouw business center: Breda zou zeker hoog op de lijst met opties mogen staan. Breda is al op een vroeg moment een stad van belang geworden door het verloop van de geschiedenis en de geografie. Het werd het bestuurlijk en administratief hart van Brabant en wist veel handel en industrie aan te trekken door de centrale ligging tussen de verschillende waterwegen.

Breda is goed bereikbaar

Vanwege de grote rol die de stad speelde, zijn er tevens goede verbindingen over de weg en het spoor aangelegd door de jaren heen. Dit heeft er weer voor gezorgd dat de stad nog meer in trek kwam, voornamelijk bij de ondernemers die graag zaken willen doen met de rest van Nederland, of de rest van de wereld.

Business Center: Breda als Parel van het Zuiden

Wanneer je op zoek gaat naar een locatie voor je bedrijf, of een extra vestiging, dan kan het de moeite waard zijn om eerst eens wat verder te kijken naar de stad en de regio zelf. Wil je de perfecte locatie om vrije tijd te kunnen combineren met jouw business center – Breda is de Parel van het Zuiden en daar zijn verschillende redenen voor. Allereerst is de historische binnenstad zeker een bezoekje waard. Daarnaast wordt deze regio omringd door bosrijk gebied met veel natuur om even tot rust te komen. Het laatste punt dat zeker niet vergeten mag worden, is dat de gemeente en de omgeving bekend staat om de gastvrijheid, het goede eten en drinken en de vele mogelijkheden om gewoon lekker te gaan winkelen in één van de winkelstraten of winkelcentra. Wat voor bedrijven belangrijk is, is dat er een goede afzetmarkt in de buurt van het business center Breda is. Dat is zeker het geval, onder andere vanwege het leger dat actief is in deze gemeente met meerdere kazernes en trainingsbases in de wijde omgeving.

Tegelijkertijd zijn er veel verschillende evenementen die elkaar heel het jaar door afwisselen en met de net geen 200.000 inwoners in de gemeente is ook al sprake van een aanzienlijke markt. Tegelijkertijd mag niet vergeten worden dat hier dagelijks ook veel mensen van buiten de gemeente komen om te werken, winkelen of om gewoon een leuk uitje te maken met het gezin. Business Center: Breda is meer dan handel alleen. Breda is altijd een stad geweest van veel industrie en handel, maar de laatste decennia is dit beeld sterk veranderd. De meeste industrieën zitten niet meer in de gemeente en de meeste bedrijven richten zich tegenwoordig op dienstverlening.


Business center: Breda is populair bij bedrijven

Er zijn veel grotere bedrijven die een business center Breda hebben om vanuit hier de Benelux te besturen. Texaco, Scania en General Electric zijn hier een paar voorbeelden van. De gemeente telt maar liefst 30 bedrijventerreinen, waardonder de Achter Meer, Emerlaken, Steenakker en Hoogeind. Wanneer alle mogelijke afzetmarkten gecombineerd worden met de bereikbaarheid en de voordelen van de stad, dan is duidelijk waarom steeds meer bedrijven ervoor kiezen om een kantoor te runnen vanuit deze stad in Noord-Brabant. De voordelen van deze regio zorgen er dan ook voor dat er jaarlijks meer inwoners en meer bedrijven komen, wat alleen maar zal zorgen voor een verdere toename in de toekomst. Dat betekent dat dit een goed moment is om te kijken naar een business center Breda, zodat de kans groot is dat jouw bedrijf hier in de toekomst een rol bij kan gaan spelen.
star
star
star
star
star
3.5 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal