arrow_upward
Nl amsterdam

Wij bieden flexplekken in heel Nederland

Zoek Flexplekken in heel Nederland

Selecteer categorie
Kantoordone
Business centerdone
Coworkingdone
Vergaderruimtedone
Virtueel kantoordone
mic
100% gratis en vrijblijvend
Breed aanbod van locaties in heel Nederland
Makkelijk, snel en veilig

Vind hier een flexplek die past bij jouw wensen

Flexplekken combineren de faciliteiten van een eigen kantoor en de flexibiliteit van thuis werken. Bij MatchOffice vind je snel en kostenloos een geschikte flexplken in een business center of coworking space. Je kunt bij ons kiezen uit een gevarieerd aanbod flexplekken, dus je vindt snel de juiste oplossing.

Nieuwste beheerde kantoren

Vind op MatchOffice de ideale flexplek

Wil je flexibele werkplekken huren of verhuren? MatchOffice heeft jarenlange ervaring met het verhuren van kantoorruimte en we helpen graag met het vinden van de juiste oplossing. Wij werken nauw samen met onze klanten en we vertegenwoordigen vastgoedeigenaren in het hele land. Van kleine particuliere verhuurders tot grote professionele vastgoedbedrijven. Zodra een van onze verhuurders een nieuwe flexplek beschikbaar heeft, kun je deze zien op onze site. Je krijgt dagelijks een update van alle beschikbare flexplekken bij jou in de buurt, waardoor je snel en gemakkelijk je werkplek vindt.

Een flexibele werkplek is ideaal als je geen behoefte hebt aan een eigen kantoor. Je beschikt over je eigen werkplek in een volledig ingericht kantoor met complete service, voor een vast bedrag per maand. In plaats van je zorgen te maken over de inrichting en het onderhoud, kun je je volledig richten op je werk zelf. Bovendien kun je opzeggen wanneer je wilt. Je kunt ook altijd meer ruimte huren en zelfs van locatie veranderen.

Op MatchOffice.nl vind je snel, eenvoudig en gratis je nieuwe flexplek.

De voordelen van een flexplek

Kontorhotel i Danmark


Het huren van een flexplek in een business center of coworking space biedt een aantal voordelen ten opzichte van een traditioneel kantoor of thuis werken. Een flexibele werkplek is vooral interessant voor zzp'ers, kleine bedrijven en startende ondernemers.

Lees meer

Met een flexplek bespaar je kosten

Ben je zelfstandig en wil je niet meer vanuit huis werken? Huur dan een flexplek in een gedeeld kantoor. Dit biedt een aantal financiële voordelen. Ten eerste bespaar je op de maandelijkse huurkosten. Dit komt omdat je de kosten voor onderhoud en beheer deelt met de andere huurders. Verder betaal je voor een flexplek een lage (of zelfs helemaal geen) borgsom. Bovendien zijn de opzegtermijnen veel flexibeler dan in een traditioneel kantoor.

Contacten leggen en inspiratie opdoen

Veel mensen kiezen voor een flexplek vanwege het sociale contact met anderen. Je komt dagelijks in contact met andere professionals en je kunt inspiratie en ideeën opdoen voor je eigen werk. Hoeveel nadruk er ligt op het sociale contact, varieert van kantoor tot kantoor. Het is dus belangrijk om de flexplek te vinden dat bij je past. Wij helpen je hierbij.

Een flexplek op maat?

Er zijn steeds meer business centers en coworking spaces die zich specifiek richten op een bepaalde branche. Voorbeelden hiervan zijn creatieve bedrijven of start-ups. Bovendien wordt het sociale aspect van een flexplek bevorderd door zogenaamde "netwerkavonden", debatten, lezingen en andere evenementen. Veel mensen ervaren een flexplek als een plek waar nieuwe energie, inspiratie en initiatieven ontstaan.

Je werkplek groeit met je mee

Sommige ondernemers twijfelen over het huren van een kantoor als ze verwachten in de nabije toekomst te groeien. Mensen denken vaak dat gedeelde kantoren geen ruimte bieden voor groei. Het tegendeel is echter waar. De meeste flexplekken staan juist open voor groeiende ondernemingen. Je werkplek groeit dus gewoon met je mee. De combinatie van flexibiliteit en lage maandlasten maken flexplekken voor veel bedrijven en ondernemers de ideale oplossing.