arrow_upward

20 Coworking: Rotterdam

Op deze pagina vind je beschikbare coworking spaces in Rotterdam. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

Coworking spaces in Rotterdam

Op zoek naar een flexibele coworking space? Rotterdam is ‘the place to be’ Rotterdam staat wereldwijd bekend als havenstad, maar onderscheidt zich ook door de moderne en hedendaagse architectuur en de niet te missen skyline. Rotterdam staat op de wereldkaart: de New York Times en reisgidsen The Rough Guide en Lonely Planet riepen de stad uit als ‘must see’. Deze en andere ontwikkelingen hebben een positieve stempel op het imago van de stad gedrukt. Niet alleen mag de Maasstad de laatste jaren rekenen op een forse toestroom van bezoekers, ook steeds meer bedrijven vestigen zich in de stad. Rotterdam is hard op weg om een internationale wereldstad te worden met allure: een perfecte plek om je bedrijf te presenteren vanuit een van de vele coworking spaces die in Rotterdam te huur zijn. Als je op zoek bent naar ideale coworking spaces: Rotterdam heeft het.

Coworking: Rotterdam biedt diverse mogelijkheden

Rotterdam heeft de grootste haven van Europa op het gebied van op- en overslag van massagoederen. Omdat de economie van de stad vooral op de haven draait, zijn er dan ook veel internationale bedrijven in Rotterdam gevestigd, die aan hieraan zijn gerelateerd. Daarnaast beschikt de stad over een sterk dienstverleningscluster en zijn er diverse bedrijven gevestigd, die gericht zijn op financiën, transport, logistiek, energie en handel. Niet alleen de aanwezigheid van de haven is verantwoordelijk voor het feit, dat Rotterdam steeds meer in opkomst is als vestigingslocatie voor internationale bedrijven, ook de zeer gunstige ligging van de stad, de vestigingsmogelijkheden en de relatief lage prijs per m2 kantoorruimte spelen hierbij een rol. Deze ontwikkelingen zullen leiden naar een versterking van de economische positie van de stad en zullen naar verwachting ook leiden tot een verdere toename van het aantal business centers, waar coworking spaces te huur worden aangeboden.

Nieuwe coworking spaces: Rotterdam investeert

De multiculturele havenstad heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Er is veel geïnvesteerd in woningbouw en de gemeente heeft daarbij ook oudbouw aangepakt. Hierdoor is er niet alleen een aantrekkelijk woonmilieu ontstaan waar mensen graag wonen, maar zijn er ook veel kantoren bijgekomen. Er is een ware trend in gang gezet met het bouwen van multifunctionele gebouwen, waar ruimte is voor wonen, werken en recreëren. Het gebouw de Rotterdam en de Markthal zijn hier enkele voorbeelden van. Deze trend zal de komende jaren worden voortgezet. De gemeente blijft investeren in verdere verdichting van de stad, waardoor er ook mogelijkheden zijn voor nieuwe kantoren waar coworking spaces te huur zijn.

Coworking - Rotterdam biedt aantrekkelijke mogelijkheden

Met een coworking space in Rotterdam profiteer je van de zeer strategische ligging van de stad in zowel Nederland als in Europa. Hierdoor wordt de stad ook wel ‘gateway to Europe’ genoemd. Niet alleen wordt de stad omgeven door water, maar ook door een groot wegen-, spoor-, luchtnetwerk. De stad heeft een eigen luchthaven, Rotterdam The Hague Airport, en zeer goede nationale en internationale treinverbindingen. Het Centraal Station is onlangs geheel verbouwd, waardoor het, in zijn huidige omvang, in staat is om maar liefst 320.000 reizigers per dag te kunnen verwerken. Niet alleen treinen komen op dit station, maar het is ook een belangrijk knooppunt voor andere vormen van openbaar vervoer, zoals bus, tram, metro en RandstadRail.

Rotterdam beschikt over toplocaties

Op zoek naar een kantoorruimte waar je kunt coworken? Rotterdam heeft toplocaties beschikbaar. Over de hele stad vind je veel zakelijke gebieden met bedrijfsruimtes en kantoren, waar coworking spaces te huur worden aangeboden. Veel bedrijfsruimtes bevinden zich in het centrum en rondom het Stationsplein, maar ook in het oosten (Brainpark) en het zuiden (Wilhelminapier) van de stad en in nabijgelegen gebieden, zoals Schiedam en Capelle aan den IJssel zijn veel kantoorruimtes te vinden met mogelijkheden voor coworking.  Een ander, zeer gunstig gebied om een ruimte voor co-working te huren, is het gebied rondom Rotterdam The Hague Airport. Deze toplocatie ligt in de Zestienhovensepolder, net ten noorden van de stad en vlakbij uitvalswegen A13, A20 en A16: de perfecte plek voor het huren van een coworking space van waaruit je als bedrijf of ondernemer goed bent gepositioneerd.

Voor meer informatie over coworking klik hier.

star
star
star
star
star
4.7 uit 5 / 3 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal