Over ons

MatchOffice bestaat uit een jong en gemotiveerd team. Wij zijn de meest innovatieve portal voor leegstaande bedrijfspanden.

Wij helpen onze huurders hun nieuwe kantoor, bedrijfsruimte, magazijn of winkel te vinden.

Neem contact met ons op

Ons professionele team staat klaar om je te helpen.

Telefoon: (+31) 850 643 986

E-mail: info@matchoffice.com

About us Danish team

Ons kantoor in Denemarken

About us Ukrainian team

Ons kantoor in Oekraïne

Presentationsvideo

Deze video geeft u inzicht in het bedrijf en de diensten van MatchOffice.

Klanttevredenheid is van groot belang bij MatchOffice, en daarom doen we ons best om u de beste diensten aan te bieden. We bieden flexibele kantooroplossingen aan in uiteenlopende business centra.

Het huren van een kantoorruimt in een business centre of co-working stimuleert productiviteit, bespaart op de kosten en zorgt ervoor dat u de focus kunt houden op wat echt belangrijk is.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via telefoon (+31) 850 643 986 , of stuur een e-mail naar info@matchoffice.com. We kijken ernaar uit om je te helpen.

Afbeeldingen van onze kantoren

MatchOffice heeft haar hoofdkantoor in het centrum van Kopenhagen, Denemarken. In oktober 2020 zijn we verhuisd naar een pas gerenoveerd business center en profiteren we van de inspirerende werkomgeving.

Aangezien ons team in Oekraïne het laatste jaar driemaal zo groot geworden is, zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor in de stijl van een loft. Het was ooit een kinescoopfabriek en we hebben een schattige ouderwetse televisie als herinnering aan de fascinerende geschiedenis. De focus bij het ontwerpproject was het maken van een huiselijke omgeving, licht, luchtig en functioneel.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Ons Oekraïens kantoor
Ons Oekraïens kantoor
Ons Oekraïens kantoor
Ons Oekraïens kantoor
Ons Deens kantoor
Ons Deens kantoor
Ons Deens kantoor
Ons Deens kantoor
Onze lidmaatschappen
  • MatchOffice lidmaatschap logo
  • MatchOffice lidmaatschap logo