arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

Organisaties die we steunen

ØsterGro

ØsterGro logo

ØsterGro

Op het dak van een kantoorgebouw in Østerbro in Denemarken is meer dan 100 ton aan grond gebruikt om lange tuinbedden te maken. Dit initiatief is onderdeel van het ØsterGro project, dat zich richt op stedelijke en bebouwde gebieden. MatchOffice sponsort vier bijenkorven, een broeikas en een compostcontainer.

CSR Initiative logo

The CSR Initiative

Bij MatchOffice nemen we verantwoordelijkheid voor onze community en daarom steunen we CRS Initiative. CSR staat voor Corporate Social Responsibility. Dit is te zien op de manier waarop we omgaan met onze werknemers en het milieu. Op deze manier kunnen we onder andere onze steun laten zien aan ØsterGro.

The Danish Schlerosis

De Deense MS-vereniging (Multiple Sclerose)

Sclerosis is een verschrikkelijke ziekte en het is zwaar voor familieleden en vrienden om hun geliefden te zien lijden. Bij MatchOffice steunen we de Deense MS-vereniging omdat we geloven dat het belangrijk is om mensen te helpen die af en toe hulp nodig hebben in zware tijden.

Save the Children logo

Save the Children

Niet overal ter wereld hebben mensen het zo makkelijk als wij hebben, en dat is een zware last, zeker wanneer het gaat om kinderen die hun familie verloren zijn, hun huis en meer. Bij MatchOffice willen we de omstandigheden voor deze kinderen verbeteren, zodat zij de kans hebben om op te groeien in een veilige omgeving en een goed leven kunnen hebben.

Stop Paper Waste badge

Stop paper waste (stop papierverspilling)

Bij MatchOffice denken we na over hoe we beter om kunnen gaan met het milieu. Daarom proberen we onze communicatie en taken zoveel mogelijk digitaal op te pakken. Zo werken we efficiënter, en gebruiken we geen onnodig papier of andere producten.

Kreftforeningen.no logo

The Norwegian Cancer Society

MatchOffice wil deelnemen aan de strijd tegen kanker en steunt daarom het werk van de Noorse Kankervereniging. Door middel van onze contributies helpen we de Kankervereniging om verder te vechten tegen deze ziekte en waarmee onderzoekers nieuwe kennis op kunnen doen.

« Tilbage