arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Mozartlaan 25, 1217CM Hilversum

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Mozartlaan 25
1217CM Hilversum
Oppervlakte
30 - 600 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Cleaning ServicesFacilities for the Disabled
Meeting RoomsParking
Private company signPrivate kantoren
Storage

Hilversum, Mozartlaan

Het gebouw is een representatieve kantoor- / showroom- ruimte gelegen te Hilversum. Betreft een zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 3 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen. De entree is een gemeenschappelijke ontvangstruimte gerealiseerd, voorzien van pantry en leestafel in sfeervolle uitstraling. De kantoorruimten maakt deel uit van het studiocomplex “wisseloord Area” en is gesitueerd in de fraaie villawijk “Trompenberg” in de direkte nabijheid van het mediapark. De locatie kenmerkt zich door uitstraling en is prachtig in de bosrijke omgeving geïntegreerd. Verder is de ringweg van Hilversum op korte afstand.

De locatie is bereikbaar vanaf de rijksweg A27 (Afslag 33 te Hilversum), vanaf de A1, afslag Mediapark. Eveneens is vanaf de rijksweg A2/N201 afslag Vinkeveen/Loosdrecht de locatie te bereiken. Vanaf Hilversum Centraal Station is met buslijn 2 / 7 / 135 / 139 wisseloord goed bereikbaar. De bushalte bevindt zich op de Wisseloordlaan of de Borneolaan. Het Mediapark is op vijf minuten afstand gelegen.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers