arrow_upward

10 kantoorruimtes: Bergen op Zoom

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Bergen op Zoom. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

Waarom een kantoorruimte huren in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een middelgrote stad in Noord-Brabant, gelegen tussen de belangrijke havensteden Rotterdam en Antwerpen. De stad kent meer dan 65.000 inwoners en heeft een oude binnenstad met tal van monumenten. Economisch heeft Bergen op Zoom na de crisis een mindere periode gekend, maar de economie trekt weer aan en er is ingezet op groei voor de komende jaren. Qua kantoren zijn er voor bedrijven en ondernemers diverse opties beschikbaar.

Wat voor bedrijfsklimaat heeft Bergen op Zoom?

Bergen op Zoom was dankzij de ligging aan zee van nature een handelsstad. Later werd vooral de industrie een belangrijke bron van inkomsten voor de stad en vestigden er zich grote bedrijven als GE Plastics, Philip Morris, Cargill en Ricoh. In 2015 vestigde het Amerikaanse kledingbedrijf Forever 21 in Bergen op Zoom een Europees distributiecentrum.

Zoals gezegd heeft Bergen op Zoom op economisch gebied de weg naar boven weer gevonden. Een grote ontslagronde bij sigarettenfabrikant Philip Morris kon worden opgevangen door lokale bedrijven. Daarnaast wordt er door bedrijven weer geïnvesteerd in de regio, waardoor de economie weer groeit en de werkeloosheid daalt. Het is een goede tijd voor het huren van een kantoorruimte in Bergen op Zoom.

Hoe bereikbaar is Bergen op Zoom?

Bergen op Zoom ligt vlak langs de snelwegen A4 en A58. Dit zorgt voor goede verbindingen met Rotterdam en Antwerpen maar ook met andere belangrijke steden in Noord-Brabant zoals Breda, Eindhoven en Den Bosch. Ook met de trein is Bergen op Zoom prima bereikbaar. Zo rijdt er bijvoorbeeld twee keer per uur een trein via Rotterdam en Den Haag naar Amsterdam Centraal.

De opties voor een kantoor in Bergen op Zoom

Voor bedrijven en ondernemers die kantoorruimte zoeken in Bergen op Zoom zijn er een aantal mogelijkheden. Zo zijn er bedrijven die kiezen voor het huren van een eigen kantoor, maar deze optie is voor starters en kleinere bedrijven vaak minder aantrekkelijk. Velen kiezen in plaats daarvan voor een beheerd kantoor in een business center. Hier liggen de huren relatief gezien lager en is er meer ruimte voor flexibiliteit. Zo kennen ze korte huurcontracten en kun je meestal eenvoudig meer of mindere ruimte huren wanneer dat nodig is.

star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 4 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal