Google Street View bied een kijkje in je business center

Google Street View bied een kijkje in je business center

20
aug
2016
Arthur Buijs
Met een virtuele rondleiding van Google Street View bied je bezoekers op je website een blik op de binnenkant van je kantoor.
20
aug
2016
Arthur Buijs

Google Street View is al jaren het middel bij uitstek om op ontdekkingsreis te gaan zonder je huis te hoeven verlaten. Google’s service uit 2007 toont panoramabeelden die zijn genomen door speciale met camera’s uitgeruste auto’s. Soms zijn de foto’s gemaakt door sneeuwscooters, speedboten of duikers. Google en MatchOffice bieden nu een speciale belevenis die je gegarandeerd van de straat houdt en je klanten de kans geeft om niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van je business centers te zien.

Het is al lang bekend dat klanten precies willen weten wat ze kopen. De meeste mensen gebruiken het internet om producten eerst te bekijken en vergelijken voordat ze op kopen overgaan. Beschrijvingen, tests, foto’s en beoordelingen; over vrijwel elk product is online informatie te vinden. Zo ook over bedrijfspanden en business centers.

Een moderne werkplek valt op

Onderzoekers van de Universiteit van Lincoln in Nieuw-Zeeland hebben ontdekt dat wanneer klanten koop- en huurpanden vergelijken, ze liever werken met één centraal platform dan met verschillende platformen. En hier komt MatchOffice in beeld. Met behulp van onze uitgebreide website en Google 360, kunnen klanten je business center of kantoorruimte online verkennen.

Ervaring leert dat professionele, goed verlichte foto’s de meeste aandacht trekken. Echter hebben videotours van kantoren zich de laatste tijd ontwikkeld tot een nieuwe en effectieve tool om de interesse van klanten te wekken. Videotours hebben slechts één probleem: je ziet alleen wat de cameraman je laat zien. Een Street View 360 tour biedt de oplossing. Klanten zien en ontdekken je business center of bedrijfsruimte alsof ze er zelf echt doorheen lopen. Met Street View hoeven klanten geen bezichtiging te plannen en bekijken ze je kantoorruimte vanuit huis of tijdens een pauze op het werk, snel en eenvoudig vanaf een laptop, tablet of smartphone. 

 

Promoot je kantoorruimte

Dankzij Google’s gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige manier van integratie, is het via MatchOffice eenvoudig om je klanten een virtuele tour te bieden en deze tour op sociale media te delen. Potentiële klanten krijgen dus een unieke kans om je bedrijfsruimte digitaal stap voor stap te verkennen.

 

Ben je geïnteresseerd in Google Street View?

Maak je vooral geen zorgen om de technische implementatie. Onze Engelse fotograaf is Google-gecertificeerd en helpt je met het maken van een virtuele tour van je kantoorruimte. Wil je je aantal verhuren verhogen? Neem dan contact op voor een afspraak voor het maken van een virtuele tour. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is het volgende:

•Je bedrijf is geregistreerd op het adres waarvan je de virtuele tour wilt maken;

•Je bedrijf is ingeschreven op Google+ onder datzelfde adres;

•Je bedrijf staat genoteerd op Google Maps.

Neem simpelweg contact op met onze Engelse fotograaf Matt Marsh voor meer informatie.

 

Onze lidmaatschappen
  • MatchOffice lidmaatschap logo
  • MatchOffice lidmaatschap logo