arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Plein 1945, Laren, 1251 MA Hilversum

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Plein 1945, Laren
1251 MA Hilversum
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAlarm System
Business LoungeCafeteria / Catering
Cleaning ServicesHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
ParkingPrivate company sign
Staffed receptionStorage
Telephones systemVideo conferencing
WIFI

Hilversum, Laren

In het voormalige politiebureau van Laren is het ruime, state of the art business center gehuisvest. Het business center voldoet aan de eisen van de moderne mobiele professional en biedt de lokale gemeenschap wereldwijd bekende A-merken. Op deze prachtige locatie bevinden zich zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. Kortom; een ideale omgeving om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren. Het Center is makkelijk bereikbaar via diverse snelwegen zoals de A1 en de A27 of met het openbaar vervoer. Er is een groot parkeerterrein aan de voorzijde van het pand aanwezig waar u gratis kunt parkeren.

Dit centre ligt in het Gooi, een van de meest welvarende regio's in Nederland. Laren ligt dicht bij Hilversum, de omroepstad van Nederland. Het centre is zeer toegankelijk via de weg, vanaf de A1, en via het spoor. Het busstation ligt op vijf minuten van het gebouw en heeft een directe verbinding met luchthaven Schiphol.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers