arrow_upward

25 kantoorruimtes: Amstelveen

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Amstelveen. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

Waarom een kantoorruimte in Amstelveen?

Amstelveen is een gewilde locatie voor het huren van kantoorruimte, en dat is goed te verklaren. Amstelveen ligt op een interessante locatie, aangrenzend aan Amsterdam aan de noordkant en Schiphol aan de westkant. In Amstelveen profiteer je van de aanwezigheid van het Amsterdamse bedrijfsleven en de grote afzetmarkt, terwijl de huren lager liggen, en je tegelijkertijd geniet van de rustige en groene omgeving. Amstelveen kent bijna 90.000 inwoners en is daarnaast de thuishaven van een aantal grote internationale bedrijven.

Het bedrijfsklimaat van Amstelveen

Amstelveen kent een groeiend aantal kleine en grote bedrijven, en je vindt er daardoor ook een passend en gevarieerd aanbod aan kantoorruimtes en werkplekken. Amstelveen grenst direct aan de Amsterdamse Zuidas, dat hard op weg is om het belangrijkste zakendistrict van Nederland te worden. Voor bedrijven die graag in de nabijheid opereren is Amstelveen een aantrekkelijke vestigingslocatie. Enkele grote (internationale) bedrijven met een kantoorruimte in Amstelveen zijn KLM, KPMG, Zwitserleven, Mitshubishi, Canon en LG.

De bereikbaarheid van Amstelveen

Ondanks dat Amstelveen sinds 1950 geen eigen spoorwegstation heeft, is een kantoorruimte in Amstelveen uitstekend bereikbaar. Zo ligt een groot deel van Amstelveen tussen de snelwegen A9 en A10 waardoor je met de auto snel in omringende plaatsten als Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Utrecht bent. Daarnaast rijdt de Amsterdamse metrolijn 51 dwars door Amstelveen en ook met de bus of tram ben je binnen de kortste keren in Amsterdam.

Kantoorruimte Amstelveen | wat zijn de opties?

Wil je een kantoorruimte huren in Amstelveen, dan is het goed om op de hoogte te zijn van de verschillende mogelijkheden op kantoorgebied. Hieronder vind je een kort overzicht.

Een eigen kantoor huren in Amstelveen

Middelgrote tot grote bedrijven met veel personeel zijn vaak geneigd om een eigen kantoor te huren dat ze niet hoeven te delen met andere bedrijven. Het grote voordeel is dat je een grote mate van vrijheid en privacy geniet. Je kunt bijvoorbeeld je kantoor inrichten zoals je zelf wilt, en je kunt zelf bepalen welke faciliteiten je nodig hebt. Het grote nadeel van een eigen kantoor zijn de hoge huurlasten en langlopende huurcontracten die meestal niet direct opzegbaar zijn.

Een kantoorruimte huren in een business center

Een populaire optie voor startende en kleine bedrijven die een kantoorruimte in Amstelveen willen huren is een business center. In een business center, ook wel bedrijfsverzamelgebouw genoemd, huur je een kantoorruimte en deel je de gemeenschappelijke ruimtes en faciliteiten met andere bedrijven en ondernemers. Je kunt zowel kiezen voor een eigen kantoorruimte of één of meerdere werkplekken in een open kantoorruimte.

Het grote voordeel van een kantoorruimte huren in een business center zijn de relatief lage kosten t.o.v. een eigen kantoor. Daarnaast kan de aanwezigheid van andere bedrijven zorgen voor onverwachte samenwerkingen en groeimogelijkheden. Daarnaast zijn huurcontracten meestal flexibel waardoor je op korte termijn kunt uitbreiden, inperken of opzeggen. Sommige mensen zien echter het delen van ruimtes en faciliteiten als een obstakel en vinden het belangrijk om hun werkruimtes geheel zelf te kunnen inrichten en uitrusten.

Een coworking space / flexibele werkplek huren in Amstelveen

Een werkplek huren in een coworking space is een interessante optie voor zelfstandige ondernemers en zzp’ers die niet altijd thuis willen werken. In een coworking space werk je samen met andere ondernemers binnen een gemeenschappelijk kantoor. Coworking spaces worden vaak omschreven als inspirerende omgevingen waar samenwerking en kennisdeling op een natuurlijke manier tot stand komen. Veel ondenemers bouwen hier belangrijke professionele netwerken op waar ze nog jarenlang profijt van hebben.

star
star
star
star
star
4.6 uit 5 / 5 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal